Statečné a zlomené srdce přehled

Statečné a zlomené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445592/bmid_statecne-a-zlomene-srdce-OMP-445592.jpg 4 235 235

Kletba byla zlomena, ale princ Rhen čelí ještě temnějším problémům. Povídá se, že není opravdovým dědicem. Ačkoli má Rhen po boku Harper, jeho strážce Grey není nikde k nalezení a zůstalo po něm více otázek než odpovědí. Od doby, co Grey porazil Lilith, je na útěku. Netouží zpochybňovat Rhenův nárok na trůn – dokud Karis Luran nezačne hrozit, že se Uhlíkova zmocní silou. Její vlastní dcera Lia Mara s matčiným plánem nesouhlasí, ale dokáže přesvědčit Greye, aby se Rhenovi pro dobro království postavil?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

A Heart So Fierce And Broken , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Statečné a zlomené srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

Bětuu
14.01.2024 4 z 5

Kniha mě občas bavila, občas ne. Romantika byla ale skvělá a posledních 100 stránek jsem si užila. Vlastně jsem si užila celou knihu, ale musela jsem si od ní dávat přestávky, abych zpracovala, co se v ní dělo a pak se k ní třeba na 2 týdny nevrátila a četla ji víc jak měsíc. Ale všechny postavy mám ráda, takže nevím komu fandím!!

KateTheBlogger
31.12.2023 3 z 5

První díl jsem si užila a zamilovala si postavu Greye, která zde konečně dostala více prostoru. Ale jinak mě děj knihy a směr, kterým se příběh ubíral vlastně moc nebavil.
Tajně jsem doufala, že v druhém díle se dočkáme milostného trojúhelníku, protože se mi líbila chemie mezi Greyem a Harper. Kniha se ovšem vydává zcela jiným směrem.
Tím se rovnou dostávám k tomu, že Lia Mara mi skutečně nesedla. Byla příliš uťápnutá, neměla žádné sebevědomí, neustále se podceňovala, byla opravdu hodně naivní a za celou knihu jsem si k ní zkrátka nenašla cestu.
Do dalšího dílu se již nebudu pouštět a vcelku lituji, že jsem neskončila čtením prvního dílu.


KnihomolkaKatka
11.10.2023 4 z 5

Tuhle knihu jsem začala číst v rámci společného čtení s holkama s Instagramu. Autorku mám ráda, před touhle knihou jsem četla už Dopisy ztraceným, Na co slova nestačí (výborná) a samozřejmě první díl této série - Temné a osamělé prokletí, ze kterého jsem byla tak nadšená, že se tehdy zařadilo do nejlepších knih roku.
Na druhý díl jsem se velmi těšila. Začátek knihy mě velmi bavil. Minula polovina a Najednou jsem z knihy nebyla až tak nadšená. Ale pořád mě to bavilo. A naštěstí mě to bavilo celou dobu, jenom jsem měla problém s tím, že se v některých kapitolách v podstatě jen mluvilo a navíc mi nesedla Nolla Verin. Veškeré zmínky o ní mě spíše vytáčely a otravovaly než cokoli jiného. Navíc se mi hrozně nelíbilo chování Rhena, kterého jsem v prvním díle celkem měla ráda a bylo mi ho spíše líto. Štval mě. Fakt mě štval. Hrozně. Nevím, co si o sobě myslí. Trochu mě mrzelo, že v knize skoro není Harper. Ta mi dost chyběla. Ale abych jenom nekritizovala postavy, musím říct, že z Greye se stal velký miláček a strašně se mi líbil Ísak. Nakonec knihu nehodnotím vůbec špatně díky konci - 4\5*.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (33. týden)

09.08.2020


Citáty z knihy (1)

Ach tak. Nejnebezpečnější osobou na večírku je vždycky dívka sedící v ústraní s knihou. - Lia Mara


Kniha Statečné a zlomené srdce v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených287x
ve Čtenářské výzvě60x
v Doporučených11x
v Knihotéce243x
v Chystám se číst187x
v Chci si koupit80x
v dalších seznamech6x