Tatér přehled

Tatér
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536426/bmid_tater-661cd26eef204.jpg 4 43 43

Měla jsem vše. Peníze, přátele a dokonalého snoubence, s nímž jsem měla prožít pohádkový život. Nakonec stačily tři dny, aby to bylo všechno pryč. Teď trčím v Brooklynu s nejprotivnějším tatérem na světě a snažím se dát si život opět dohromady. Jen by to šlo podstatně líp, kdyby se do toho nemotali šílení ex, moje úžasná matinka a v neposlední řadě emoční zhroucení, při kterém jsem si oholila část hlavy. Vážně, na co jsem myslela?! Nenechte si ujít tuto jízdu plnou sarkasmu a uštěpačných poznámek! MP3 ke stažení... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tatér. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

evineckY
včera 5 z 5

Je to taková americká love story naopak - ona bohatá - on chudý...
Skvělý počin od české autorky.
I když jsou v knize vážná témata, většinu času jsem se bavila.
Příběh Vicky a Jasona má dobře našlápnuto a tak doufám v pokračování.

Pain
26.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Pokud máte chuť na moderní, odpočinkovou, lehoučce pikantní pohádku s velkou dávkou humoru, tak směle do této knihy.
Kniha mě velmi překvapila. Victorie pochází z bohaté a snobské rodiny. Podle toho se taky chová. Taky ji tak saň v podobě matky vychovala. Nicméně, když načape svého snoubenci in flangranti delicto, tak to nedá a opije se. Skončí u tatéra. No a protože odmítne přijmout, že vše je její vina, je odstřihnuta od bohatství. Tak se k tatérovi nastěhuje a začne u něj pracovat.
Mezi hlavními hrdiny vládne super chemie. Jejich slovní přestřelky jsou k popukání. Stejně jako interakce se kavárníkem "Santou".
Oba se musí poprat a srovnat s tím, že každý pochází z jiné vrstvy. Ona má jiné standarty. On zase trpí tím, že ona má peníze a tím pádem vypadá, jako zlatokop. Co si budeme povídat. Určité předsudky jsou v nás zakořeněny. Nikdo se nepozastaví nad tím, když si chudá holka vezme boháče. Ale naopak?
Nejlepší část je, když se přátelili, respektive do narozenin Vicki. Pak je to kapku slabší, ale na celkový dojem to nemá vliv.
Oceňuji, že erotika byla popsána tak nějak normálně. Ne stylem dupeme jako králíci a máme super výdrž. Takže při čtení nemusíte přeskakovat deset stránek, jestli ještě souloží nebo už ne.
Slabší za mě jen propíraný rasismus a super přeměna postoje otce o 180 stupňů.
Opravdu pěkná pohádka. Což jsou všechny romantické příběhy. :)


Zuzi_cte
11.05.2024 5 z 5

Tak tohle bylo necekane skvely :) myslela jsem, ze si prectu predvidatelnou oddechovku o bad boy taterovi a naivni pipine ale nemohla jsem se splest vic. Ty dialogy mezi nima byly fakt vtipny ;) A pribeh je vic propracovany nez by se mohlo podle anotace zdat. Ja si to paradne uzila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tatér v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce97x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech4x

Autorovy knížky

2024  87%Tatér