Stane se zázrak přehled

Stane se zázrak
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503942/bmid_stane-se-zazrak-wwF-503942.jpg 4 52 52

Poetická pohádka s ilustracemi od tvůrce milované velryby Gerdy. Človíček má každý den tolik práce! Staví hrady, stará se o zvířátka a občas si vymýšlí úplně nová, dosud nepoznaná stvoření nebo země. Když se ale jednou ráno chce vrátit ke své práci, zjistí, že všechny hrady už jsou hotové a všechna zvířátka nakrmená. Najednou má pocit, že se zastavil čas. Co teď bude dělat? Posadí se do trávy a přemýšlí. A najednou to přijde… stane se zázrak.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stane se zázrak. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

MiraiYume
24.05.2024 5 z 5

Nádherné ilustrace, to je to první, co zaujalo mě i devítiletého a dvouletou. Od doby, co ji máme v knihovničce, jsme ji přečetli několikrát. Vedle kouzelných ilustrací je i velmi, velmi milý příběh o zázraku, který může prožít kdokoliv z nás. Stačí se jen zastavit a začít se koukat a poslouchat. Tohle není jedna z těch knih, které po přečtení zastrčíte mezi ostatní a zapomenete.

Natique
13.01.2024 2 z 5

Spíše než poetickou pohádkou bych knihu nazvala poetickým zamyšlením nad uměním chvilku postát a vychutnat si krásu okamžiku, kterou příroda skutečně umí nabídnout. Avšak malí čtenáři mohou u téhle knihy postrádat děj, za mě zde zcela chybí příběh. Obsahově pro nás kniha byla velkým zklamáním. Děti čtení nudilo a nebýt nádherných ilustrací, litovali bychom, že jsme knihu koupili.


Víí
13.01.2024 1 z 5

Mě nebavilo jo a já si myslím, že se tam žádný zázrak nestal .

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stane se zázrak v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech7x

Autoři knihy

Adrián Macho
slovenská