Zlý pes přehled

Zlý pes
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495218/bmid_zly-pes-ykx-495218.jpg 4 268 268

Šéfinspektor Robert Kett série

< 2. díl >

Některé mýty vás mohou zabít. Když je na norfolkském venkově brutálně zavražděna mladá žena, místní z vraždy viní Černého Ďasa – mytického divokého psa. Má to však háček: podle ran na jejím těle ženu nezabilo zvíře. Detektiv šéfinspektor Robert Kett bojuje se svým vlastním děsem. Jeho žena je stále pohřešovaná, zranění z jeho posledního případu doprovází neustávající bolest a on má co dělat, aby se zvládl postarat o své tři malé děti. Když se objeví druhá oběť, ještě krvavější než ta předchozí, Kett se zaplétá do honu na jednoho z nejkrutějších sériových vrahů, jaké kdy Anglie spatřila. Honu na vraha, který možná loví i Ketta samotného. Svižný britský krimi-thriller, který nebudete schopni odložit.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Bad Dog , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlý pes. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (77)

EvikU.
14.06.2024 5 z 5

Knihu jsem “četla ušima. Detektiv šéfinspektor Robert Kett rozjede zase super jízdu. Velmi dobře zpracovaná detektivní série. Zajímalo by mě, jestli by mě takhle moc chytla, kdybych ji četla, ale jako audioknihu jsem si ji užila na maximum.

První i druhý díl jsem vyposlechla v jeden den. Od toho prostě neobejdete, to si raději najdete ještě nějakou činnost, jen aby jste ji doposlechli.

V lese je nalezena mrtvá žena, která vypadá jako napadená velkým zlým psem, až na rány, které nemohlo udělat zvíře…Robert se pustí do vyšetřování naplno a opět je v ohrožení života. Pozdě si naříká, že by měl být opatrnější kvůli dcerám o které se stará.

Jeho detektivní práce ho vždy pohltí dokud neodhalí vraha. Přednes Martina Stránského je jako by jste byli přímo na místě a velmi se mi líbili doplňující zvuky v audioknize na ještě opravdovější zážitek.

Z konce mě opravdu mrazilo. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Všem milovníkům thrillerů moc doporučuji.

Honey0105
15.05.2024 3 z 5

Příjemná jednohubka. Autor mi docela příjemně kápl do noty. Jak první díl, tak i tento se mi líbil.
Přesto mám v daném žánru načteno již tolik, že pan Smith se řadí spíš do toho průměru. Stejně se ale těším i na další pokračování po kterém jistě sáhnu.


annettka1098
14.05.2024 audiokniha 5 z 5

Příběh se pohybuje na pomezí mezi realitou a mýtickým hororem. Autorovi se opět povedlo vytvořit skvělou zápletku, která je plná napětí a nejistoty a která mě držela od začátku až do samého konce. Martin Stránský svým unikátním stylem navíc dodává audioverzi skvělou dramaričnost a musím přiznat, že jsem se chvílemi i bála. Závěr knihy byl velmi překvapivý až děsivý.
Pokud máte rádi mysteriózní příběhy s nečekanými zvraty a silnými postavami, tento díl o Robertu Kettovi je pro vás to pravé. Fanoušci série budou knihou Zlý pes určitě opět nadšeni.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Bouřlivá doba, Mysli na mě a další knižní novinky (32. týden)

07.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlý pes v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených325x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených22x
v Knihotéce212x
v Chystám se číst125x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

Anglie sérioví vrazi anglický venkov kriminální thrillery

Autorovy další knížky

Alex Smith (p)
anglická, 1979
2021  85%Lockdown
2022  83%Doručovatelky
2022  88%Zlý pes
2021  83%Samotka
2023  87%Tři malá prasátka