Křehké srdce přehled

Křehké srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527253/bmid_krehke-srdce-6564dcb79c1ef.jpg 4 173 173

Scarlet Luck série

< 2. díl

Jsou to už tři měsíce, co se Adam neozval. Rosie stále nemůže dostat z hlavy jeho slova z dopisu na rozloučenou. Srdce ji bolí stejně jako první den, postrádá společné rozhovory i každodenní legrační zprávy a fotky, které si s Adamem posílali během turné skupiny Scarlet Luck po Evropě. Touží po blízkosti, kterou s ním cítila, i když byl tisíce kilometrů daleko. Turné skončilo předčasně, jelikož Adam se po nepříjemné události v pařížském studiu rozhodl okamžitě nastoupit odvykací protialkoholní léčbu. Rosie se ze všech sil snaží na Adama zapomenout. Určité rozptýlení nachází ve své práci. Je moderátorkou vlastního internetového pořadu o hudbě a neúnavně pracuje na tom, aby se po posledních událostech vrátil na správnou cestu, ale bohužel se to nedaří úplně nejlépe. A potom Adam opouští kliniku pro léčbu závislostí a u východu jej zachytí nedočkaví novináři. Ve zbídačelém stavu ho vyfotografují a fotky zveřejní. Když Rosie obrázky najde, dojde jí, že Adam je zpátky. A že se jí ani po návratu neozval... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Fragile Heart , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křehké srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Misshell1
včera 5 z 5

První díl mě tak chytil, že jsem se nemohla dočkat, jak to bude pokračovat. Kdy si k sobě najdou cestu, první polibek. Opravdu silný příběh plný nacházení sám sebe, zklamání, lásky a síly.

Anna195
13.06.2024 5 z 5

Už po prvej časti som sa na pokračovanie nesmierne tešila. Vôbec som nečkala, že ma táto dilógia tak chytí, ale ja som jej úplne podľahla.

Napriek vážnym témam je tento príbeh veľmi citlivo napísaný. Musím povedať, že nielen Adam, ale aj Rosie museli bojovať so svojimi pocitmi a traumami. Zároveň v tejto časti dostaneme odpovede na všetko ohľadom Adama, po tomto odhalení sa stal Adam pre mňa ešte viac silnejším. Teda obaja boli pre mňa veľmi silní a hlavne stále bojovali. Po tejto emocionálnej jazde si ma získali. Veľmi krásne a citlivo je tu spracovaná aj téma priateľstva a lásky.


Adam aj Rosie si ma získali na plnej čiare, teda ich celý príbeh, to akí boli silní, ako veľmi bojovali, ich postupne kroky a hlavne ich sila lásky, ktorá prekonala všetko. Nečakajte hneď od začiatku výbuch emócií jedna sa opäť o slow- burn romantiku, takže všetky kroky boli postupné, ale pri tom tak krásne. Ale aj výbuch emócií nastane, neskôr, ale nastane, a to bolo čosi. V neposlednom rade chválim priateľstvo medzi chalanmi, tu bolo krásne ukázané, ako im jednému na druhom záleží, a tiež ako sa podporujú navzájom.

Končné zápletky prirodzene vyplynuli z rôznych situácií, ktoré Rosie a Adam museli postupne zvládnuť a musím povedať, že to zvládli bravúrne aj napriek všetkým tým skúškam, ktoré zažili. Počas celého čítania som obdivovala ich silu lásky. Dokonalosť.


KajinaH722
09.06.2024 4 z 5

Druhý díl navázal, kde první díl skončil, takže jsem mohla v klidu pokračovat dál a čekat,co se vyvine na povrch. Musím říct, že už jsem byla netrpělivá, jak jsem čekala na první polibek :D Na závěr krásný příběh plné bolesti a lásky se štastným koncem.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček nejprodávanějších knih (12. týden)

27.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (11. týden)

21.03.2024


Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Křehké srdce v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených228x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených14x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst164x
v Chci si koupit78x
v dalších seznamech7x

Autorovy další knížky

Mona Kasten
německá, 1992
2019  86%Věřit znovu
2021  83%Zachraň mě
2020  90%Cítit znovu
2019  86%Začít znovu
2020  81%Doufat znovu