Výkřik do ticha přehled

Výkřik do ticha
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506755/bmid_vykrik-do-ticha-PiD-506755.jpg 5 155 155

Půlnoční běsnění série

< 3. díl >

Lilith je potomkem jedné z nejobávanějších organizací na světě. Poté co se ocitla v nechvalně proslulém cirkusu Půlnoční běsnění, musí čelit minulosti, na niž chce zapomenout, a budoucnosti, která by ji mohla zničit. Miluje dva muže, kteří lásku oplácejí jí i sobě navzájem. Jeden je bratr z Kizniče, druhý člen Elitního klubu králů a oba jí lžou. Když však démoni minulosti sevřou Lilith hrdlo, dovolí jim, aby z ní sloupali vrstvy dokonalosti a dostali se k její prohnilé, uvadlé duši? Možná ano, nebo možná zemřou, až se o to pokusí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

In Silence She Screams , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výkřik do ticha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Nikidree
29.05.2024 4 z 5

Ačkoliv to nejprve vypadalo, že to pro mě bude zatím nejoblíbenější díl, musím říct, že teď si tím nejsem tolik jistá.
Všechny 3 hlavní postavy mi sedly, i když byly chvíle, kdy jsem Lilith moc nerozuměla/nechápala. Přičítám to její povaze a osobnosti, která byla místy mimo mé porozumění.
Co mi však vyloženě nesedlo, byla záležitost ohledně původu Lilith a tak nějak celkově rodinné záležitosti. Bojuji s nimi od prvního dílu, protože rodiče bratrů jsou pro mě stále velkou neznámou, jelikož se objeví jen jednou maximálně dvakrát za celou knihu, aby prohlásili něco šokujícího (což se často dozvíme až později). Do toho je zamotaná Patientie a lidé z ní a já se v tom prostě ztrácím. Obzvlášť, když ve výsledku to není nijak zvlášť podstatné.

Dávám 4*, protože i tak mě to bavilo a vystižení vztahu mezi 3 povahově různými postavami, se autorce opravdu velmi povedlo.
A jelikož se v tomto díle rozehrálo dost věcí, jsem zvědavá na poslední, zda se tam vše vyřeší, nebo některé věci zůstanou nezodpovězené.

VeBruLove
18.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Nejoblíbenější díl série. Všechno to krásně fungovalo. Bála jsem se původně, jestli na mě nebude Lillith moc a vlastně po předešlých holčičích charakterech, jsem si jí oblíbila nejvíc.

Oh a Kyrin s Elim? Nechápu jak může kniha tak krásně, přirozeně a líbivě mluvit o polyamorii, že vás prostě nenapadne přemýšlet o tom, že to není úplně běžné romantické téma. Prostě je tak přijmete a já žrala všechny tři stejně. Naprosto jim tu lásku věříte a Amo klobouk dolů za taková témata v knihách.

Hodně to ve mě zanechalo a na konci i slza ukápla. Kniha je skvělá, série je skvělá, ale určitě ne pro každého. Na druhý díl jsem recenzi nepsala, tak snad jen tady krátce...ehmmm slabší vykradačka jedničky? Ale pohoda čtení. Nemůžu říct, že nedoporučuji.


HankaJosefiova
12.04.2024 5 z 5

Vážně jsem si začátek knihy myslela, že jde o horší díl této série, avšak zhruba od půlky to začala být horská dráha, která poskytuje adrenalin, vášeň a spoustu impulsů k přemýšlení. A mě to nesmírně bavilo. A na konci jsem tu tři zbožňovala. Těším se na další díl jako malý dítě. A Luna je fakt krásný jméno...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Výkřik do ticha v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených180x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených17x
v Knihotéce181x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  74%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první