Niccolo Andretti přehled

Niccolo Andretti
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528798/bmid_niccolo-andretti-6586732eb13f2.jpg 4 46 46

Pět syndikátů série

< 2. díl

Niccolo Andretti Kretén. Hajzl. Svině. Tohle všechno na mě sedí, obzvlášť poté, co jsem uprchl z území Andrettiů. Věčně vytočený tím, jakým směrem se můj život ubírá, se raději držím v tichu a samotě svého domu. Nejen že je to bezpečnější, protože na mě vlastní bratr vypsal odměnu, je to i vítaný úkryt před tím, čemu se říká lidstvo. Ale pak se objeví ona – vzteklá, panovačná a zatraceně sexy. Na první pohled ji nesnáším. Minka Reynoldsová Kurva. Děvka. Coura. Tak se mi říká. Nevadí mi to. Mám důležitější věci na práci – jako dokončit univerzitu, starat se o mladší sestru a ano, najít dalšího chlapa, který to všechno zatáhne. Jestli kvůli tomu musím občas roztáhnout nohy? Budiž. Se mnou nic nehne. Ale pak se objeví on – vzteklý, panovačný a zatraceně sexy. Na první pohled ho nesnáším.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Red
Originální název:

Niccolaio Andretti , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Niccolo Andretti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Mininka
30.05.2024 4 z 5

Niccolo je prostě správný drsňák. Když jsem uviděla, že se příběh týká jeho a Minky, moc mě to nepotěšilo, protože Minka se mi v předchozím díle vůbec nelíbila. Doufala jsem, že se bude týkat spíš Aimee. Nakonec mi byla ale sympatická, příběh se mi líbil víc, než o Asherovi a Lucy a proto dávám o hvězdičku víc.

MAU256
27.05.2024 4 z 5

"Zrušil jsem odměnu za tvou hlavu. Andrettiovi už ti nebudou působit potíže." Zaváhá. "A jestli chceš, můžeš se vrátit domů, bratře." "Ale co Králova vůle," namítnu. Ranie se hořce zasměje. "Tátovou vůlí nebylo, abych tě zabil, Niccolo. Měl jsem ti odpustit. Já jen... nedokázal jsem to, protože jsem příliš zuřil."

Jedno rozhodnutí, které musel udělat, a změnil se mu celý život. Jeho bratr na jeho hlavu vypsal odměnu, proto se skrývá. Novou rodinou se mu stane rodina nepřítele. Avšak zjišťuje, že zlí, jak jim to bylo od mala vtloukáno do hlavy, oni nejsou. Taky se zde dozvíme, proč byla Minka v prvním díle tak příšerná. Tento díl se mí líbil asi o kousek víc než předchozí. Jsem zvědavá na pokračování...


oresvo
26.05.2024 4 z 5

Miluji příběhy z prostředí mafie, škoda jen , že nebyla lepší, rozsáhlejší zápletka. Ze začátku autorka vše moc okecává. Takže rozjezd byl slabší.konec celkem ušel. Neříkám , že to bylo špatné, ale po pár dnech už si asi nebudu úplně pamatovat o čem to bylo.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024


Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Niccolo Andretti v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst91x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Parker S. Huntington
americká, 1995
2023  75%Asher Black
2024  75%Niccolo Andretti
2023  93%Darling Venom