Perfektní manželství přehled

Perfektní manželství
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493831/bmid_perfektni-manzelstvi-2co-493831.jpeg 4 266 266

Sarah Morganová je úspěšná a mocná právní zástupkyně ve Washingtonu D.C. Ve svých třiatřiceti letech je partnerkou ve firmě a její život vypadá přesně tak, jak si plánovala. To samé ovšem nelze říct o jejím manželovi Adamovi. Jako spisovatel se snaží, ale jeho kariéra se za příliš úspěšnou označit nedá. Vztah se Sarah ho začíná nudit, protože jeho manželka neustále pracuje. V odlehlé oblasti plné lesů, kde si pořídili druhý dům, Adam naprosto propadne vášnivému poměru s Kelly Summersovou. A pak se jednoho rána vše změní. Adam je zatčen za Kellyinu vraždu poté, co byla nalezena ubodaná v jejich domě. Sarah se záhy ocitá v roli obhájkyně svého manžela, muže obviněného z vraždy své milenky. Je ale Adam skutečně nevinný?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

The Perfect Marriage , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perfektní manželství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (92)

TerkinKnižnySve
27.05.2024 5 z 5

Jeneva Rose - Perfetní manželství


Počet strán: 315
Vydavateľstvo: #edicevendeta
Žáner: #thriller

Výborný psychologicky thriller s detektívnu zápletkou.

Adam a Sarah - dokonalý pár, ona úspešná právnička, on spisovateľ - nie až taký úspešný.

Od prvých strán ma Adam tak strašne vytáčal svojim fnukanim nad sebou a vytáčal ma až do konca knihy.
Spisovateľský Cassanova, ktorý po*al všetko čo sa len dalo a jeho mama - ach, pri takej osobe človek chápe vtipy o svokrách

Samotná vražda a jej vyšetrovanie bolo perfektné, šerif, ktorý sa zdal byť perfektný, otvorený, nakoniec skončil ako pako čo to chce mať ukončené, lebo je to jasné ako facka predsa.

Sarah sa snažila a silno som jej držala palce!

A koniec? Musím povedať, že do poslednej strany som to absolutne vôbec netušila, stále som krúžila v tom istom kruhu ale vôbec by mi to nenapadlo.

Knihy určite odporúčam, aj keď som utrpela psychickú ujmu kôli Adamovy a knihu som kôli nervom neprečítala jedným dychom bola perfektná.

Za štafetu ďakujem @knizni_svet_s_jiri

Kniha č. 131/2024
Štafeta č. 179

#recenzieTerka #kniznarecenzia #kniznastafeta #kniznizavislaci #skbookstagram #milujemeknihy2 #jenevaroseauthor #perfektnimanzelstvi

Obsah:
#vraždamilenky #milenka #nevera #manželstvo

Sarah Morganová je úspěšná a mocná právní zástupkyně ve Washingtonu D.C. Ve svých třiatřiceti letech je partnerkou ve firmě a její život vypadá přesně tak, jak si plánovala. To samé ovšem nelze říct o jejím manželovi Adamovi. Jako spisovatel se snaží, ale jeho kariéra se za příliš úspěšnou označit nedá. Vztah se Sarah ho začíná nudit, protože jeho manželka neustále pracuje.

V odlehlé oblasti plné lesů, kde si pořídili druhý dům, Adam naprosto propadne vášnivému poměru s Kelly Summersovou. A pak se jednoho rána vše změní. Adam je zatčen za Kellyinu vraždu poté, co byla nalezena ubodaná v jejich domě.

Sarah se záhy ocitá v roli obhájkyně svého manžela, muže obviněného z vraždy své milenky. Je ale Adam skutečně nevinný?

Suza007
04.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Pozor spoiler. Adam se díky své matce choval jako rozmazlený zmetek a hajzl. Sarah byla, taky díky svému dětství, necitlivá mrcha. Takže je jasné, že jim to nemohlo klapat. Ale že to vezme až takový konec, jsem vážně nečekala. Líbilo se mi a doporučuji.


Markéta948
29.04.2024 2 z 5

Než thriller mi to spíš připadala detektivka. Těžko uvěřitelný, natahující se děj. Opět uspěchaný závěr. Konec knihy jsem už jen přelétla. Kdybych aktuálně měla jinou knížku, tak tuhle bych hned odložila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

13.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Perfektní manželství v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených341x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených22x
v Knihotéce194x
v Chystám se číst214x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech4x