Odstíny náhody přehled

Odstíny náhody
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512457/bmid_odstiny-nahody-6406e35892a00.jpg 4 29 29

Argi Chase a Markel McKenzie jsou jako oheň a led. Dva naprosté protiklady, které svede dohromady srážka na schodišti. Od osudného setkání nedokáže Markel spustit oči z Argiho tváře, zato Argi nemá o existenci Markela sebemenší tušení. Oba se znova setkávají na poznávacím výletě do Paříže a mají šanci se poznat blíže. Vzájemné sympatie nebezpečně přerůstají v něco více, aniž by tomu šlo zabránit. Roky plynou a Markela stíhá nehoda, která testuje nejen jejich lásku, ale také sílu vůle. Své životní zkoušce neunikne ani Enthony Smith, Argiho nejlepší přítel, kterého dohání nedořešená minulost v podobě Shaynea Jacksona. Ten se mu chce zákeřně pomstít a udělat mu ze života peklo.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odstíny náhody. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Kiwicatko
16.07.2023 2 z 5

Tohle se moc nepovedlo. Bylo tam nekolik dejovych linek, ale jako by kazde v urcite casti neco chybelo. Spooooousta hluchych mist, nedoresenych situaci, vysumeni do ztracena. Ve finale jsem byla z toho uplne, ale totalne zmatena, protoze jsem absolutne netusila, kdo je s kym zrovna v jake fazi.
Chtelo by to predelat.

Rainbowdreamer
14.07.2023 2 z 5

Jedna z MM romancí, které mě zaujaly trochu méně. Oceňuji, že autorka píše zajímavě a poutavě (zvláště dramatické pasáže), ale v dějové lince je dost nedostatků. Text na mě dělá dojem, že autorka není příliš romanticky založená, popisy citově vypjatých okamžiků působí poněkud ploše a racionálně. Překvapilo mě, že autorka těsně po tom, když se kluci seznámí, náhle posune děj o 4 roky, osobně jsem očekával popis postupně se prohlubujícího vztahu, jak k sobě hledají cestu, jak se poznávají atd. Z mnoha situací by se dalo vytěžit mnohem více, daly by se pojmout mnohem podrobněji, citověji a zajímavěji (seznámení obou kluků, výlet školy do Paříže, napadení Enthonyho, Argiho smutek, znovusetkání s rodiči aj.). Je tam řada různých nelogických dějových momentů, ale autorka je schopna i přesto člověka udržet při čtení. Nelituji, že jsem knihu přečetl, přes vnímané nedostatky jsem si láskyplného příběhu Argiho a Marvela užil.


Petriii
18.06.2023 2 z 5

Tak tohle moc nešlo. Spisovatelka má ještě co dohánět. Hodně věcí mi nedávalo smysl, trvalo mi,než jsem se začetla. Ta zbytečně věčná slušná mluva, přeskakování z jednoho pohledu do druhého... Nevím, miluju romantiku s LGBT tématikou, ale tohle bylo vážně těžké dočíst. Vůbec jsem tu knihu nachápala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odstíny náhody v seznamech

v Přečtených29x
v Doporučených1x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

romantika pro dospívající mládež (young adult) LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Jenny Naomi (p)
česká, 1992
2019  72%Ty a já: Jsi můj důvod
2023  76%Odstíny náhody
2023  85%Bouře v našich srdcích
2018  94%Les