Nevermore Baltimore přehled

Nevermore Baltimore
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41978/bmid_nevermore-baltimore-2QR-41978.jpg 4 154 154

Když Jerry Linden přiletěl z Paříže do Washingtonu převzít tělo své sestry (včetně devítimilimetrových projektilů v něm), ani v nejmenším netušil, v čem to jeho drahá sestřička vlastně jela. Až na místě zjistil, že kromě poměrně rozsáhlé sítě místních nevěstinců zdědil také vstupenku do pekla… To v tomto případě představuje podivná hra v totálně zdevastovaném měste Baltimore, kde kromě ztracených lidských existencí přežívá ještě něco, čemu místní říkají vyvřeliny a co je stejně nepochopitelné, jako vlastní příčina omezené destrukce této části města. Jerry se neuváženě rozhodne dohrát tu šílenou hru rozehranou jeho sestrou a brzy mu dojde, že kromě jejího mobilu, jehož prostřednictvím jsou mu postupně sdělovány propozice, potřebuje ještě pistoli – nejlépe co největší ráže. Opatří si ji hned po druhém kole. Po tom třetím pak pochopí, že zde někdo šeredně podvádí. A to ještě netuší, jakým způsobem jsou do celé věci zapojeny záhadné postavy vyvřelin, o nichž oficiální místa zarytě mlčí – zato má o ně velký zájem místní novinářka. -- zdroj: legie.info --... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevermore Baltimore. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Ivan F
předevčírem 4 z 5

Do tretice všetko dobré - toto porekadlo platí, pretože tretie stretnutie s dielom pána Heteši sa podarilo. Či som si zvykol na jeho osobitý humor (ktorý nie je pre každého stráviteľný, to si priznajme) alebo som sa len nechal unášať pomerne krkolomným dejom (nutno uznať, že autor manévruje bravúrne), v každom prípade to bola slušná jazda od jednej nemožnej (často komplikovanej) situácie k ďalšej a ďalšej. Bavilo ma to a to tak, že moc. Humor je poplatný autorovmu vnímaniu sveta a roku jeho narodenia, čo každému nemusí vyhovovať, ale sympatické je, že ženy (napriek fyzickým vnadám a ľahkému erotickému dusnu - autor v mladosti niečo zmeškal a už to nikdy nedohoní) hrajú pozitívne úlohy a sú takmer vždy inteligentné. K tomu primerané množstvo akcie a je to super oddychovka, ktorá sa fakt dobre číta, hoci je to literárny brak - a tým pádom je o zábavu postarané.

alca-212
17.05.2024 5 z 5

Po delší době pan Heteša a opět skvělý. Ty jeho knihy mě neskutečně baví... Naštěstí je jich přede mnou ještě plno (tato byla zatím třetí) a já doufám, že budou i přibývat, že panu spisovateli jen tak nedojde dech... :-)


soupik2012
11.04.2024 audiokniha 5 z 5

Klasická béčková akční jízda, s velmi předvídatelným a nenápaditým dějem. Tak proč jsem této audioknize dala plný počet bodů? Je to zkrátka setsakramentsky dobře napsané. Až na pár lehce se opakujících úkolů, děj nenudí. A příběh má gradující tempo vyprávění. Audioknihu načetl velice dobře pan Petr Třebický.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (7)

Ségra byla odjakživa blbá a podle toho taky dopadla. Blbě...


Kdo by co za to dal, spát zadarmo v bordelu.


...měl havraní vlasy, orlí nos a netopýří uši (chlupaté). Nezbylo mi než doufat, že nemá slepičí mozek.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Nevermore Baltimore v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených207x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených18x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech2x