Mrazení přehled

Mrazení
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533354/bmid_mrazeni-65e1f782384b3.jpg 4 32 32

Každá klame tělem. Psychothriller, co vám zamotá hlavu. Olive Andersonová, nešťastná manželka vrcholového politika, večeří o samotě, když si k ní zničehonic přisedne okouzlující žena. A nejen to – bez uzardění předstírá, že je její životní partnerkou. To, co začne jako vzrušující flirt, se však změní v něco daleko nebezpečnějšího. Zdá se, že neznámá žena má tajemství to ale netuší, že Olive jich má ještě víc. Jedno zdánlivě nevinné setkání přeroste ve složitý případ, který se ztrácí v mlze intrik. Jaká zlověstná tajemství všichni zainteresovaní skrývají?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

The Fake Wife , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

ArwenAragorn
26.05.2024 4 z 5

75%
Olive:
To přece není možné. Auto přece nemohlo přistát na stromě. Sebrala kuráž a opatrně z rozbitého okna odstranila zbytek sněhu a střepů. A konečně pochopila, v jaké situaci se ocitla.
Visela asi deset metrů nad zemí.
_____________________________________________________________________________
Docela dobrý thriller, ale nebyla jsem z něj nijak zvlášť urvaná. Má pár dobrých zvratů, ale děj se posouvá pomalu, chvílemi jsem uvažovala o třech hvězdičkách.
Doporučuji, i když se jedná o slabší knížku od autorky.

iška
26.05.2024 4 z 5

Ani pro mne to nebyla zrovna topka mezi knihami paní Bolton. Některé momenty mi přišly trochu překombinované a diskutabilní. Ale autorka umí udržet čtenáře v napětí a tak i přes určité výhrady se mi to četlo dobře. Rozhodně to nevzdám a na další autorčinu knihu se budu opět těšit.


HaHa11
22.05.2024 4 z 5

Jak už bylo napsáno - není to nejlepší autorčina kniha, ale pořád v porovnání se současnou žánrovou (nad)produkcí jasně lepší průměr. Oproti jiným dílům S.J. Bolton jsem tentokrát postrádala hlubší ponor do nitra postav (i když záměr ponechat na čtenáři hodnocení činů protagonistů nebyl špatný), střídající se vypravěči a tři časové roviny vnesli nepopiratelně prvky napětí, aniž by čtenáře mátly. (spoiler - Diskutabilní je, zda zraněné osoby mohly přežít několik dní za takových podmínek, a následně se ještě zapojit do závěrečné bitky o přežití. Budiž ...konec spoileru) Hodnotila bych tak za tři a tři čtvrtě.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrazení v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených36x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst126x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech4x