Pád do tmy přehled

Pád do tmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499299/bmid_pad-do-tmy-ZCu-499299.jpg 4 368 368

Madison Harperová série

1. díl >

Začátek strhující detektivní série od bestsellerové autorky Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala… a události se dají do pohybu. Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky. Byl však zproštěn viny a po svém propuštění se stal soukromým vyšetřovatelem. Madison doufá, že s Nateovou pomocí očistí své jméno, najde svého syna a získá zpět místo u policejního sboru. Na Natea však čeká jiný případ, který musí nejdřív vyřešit. A tak se společně vydávají na sever Kalifornie, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která beze stopy zmizela z letního tábora. Je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství. Vedoucí mlčí jako zařezaní a Jennyini rodiče nejsou dvakrát nadšení, že se soukromí vyšetřovatelé pletou policii pod nohy. Když ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala, události se konečně dají do pohybu…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

Shadow Falls , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pád do tmy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (124)

Kocourek
včera 5 z 5

Objevila jsem náhodou a dobře tak. Přečteno za tři dny a chystám se na další. Vypadá to, že to bude dobrá dvojka ( vlastně trojka) Děj má spád a konečné rozuzlení sice úplně překvapením nebylo, ale už je zaděláno na další příběh.

Ciarra
včera 5 z 5

Přečteno během 2 dnů.

Nate a Madison jsou skvělá dvojka a už se těším na další díl.

Kniha je psána formou krátkých kapitol, což mě trochu rušilo (382 stran a 93 kapitol).

Jsou zde dvě dějové linky: současnost, kdy Nate a Madison začnou spolupracovat na případu zmizelé dívenky a Nateova minulost (jeho soudní proces a následná cesta ven z vězení po x letech nespravedlivého odsouzení; tady mě nejvíc dostalo, že i když byl zbaven obvinění, tak strávil ještě skoro 2 roky na samotce, aby se vyřídila administrativa - jestli to takto v Americe funguje, tak zlatá ČR). Plus krátké vsuvky, kdy psychoterapeutka čte deník své pacientky. Napřed mi to nedávalo smysl, pak jsem pochopila.

Děj je napínavý až do konce, nikde nejsou výrazně hluchá místa.

Knihu jsem si užila, vrhám se na další díl této série a doufám, že se více dozvíme zase o Madison.


lucakuca
28.05.2024 4 z 5

Úžasná série!
Jízda!
Většina postav nejspíš lže, nic není jak se zdálo. Ke konci přijde zvrat a buď to přinese šok nebo nic. :-)

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

10.10.2023


Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pád do tmy v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených457x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených24x
v Knihotéce192x
v Chystám se číst313x
v Chci si koupit74x