Lovec záhad přehled

Lovec záhad
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524063/bmid_lovec-zahad-652552103e1ec.jpg 4 3 3

Arnošt Vašíček za desítky let pátrání po záhadách a tajemných jevech projel téměř celý svět včetně mnoha odlehlých koutů obývaných primitivními etniky. V této knize poprvé odhaluje doposud utajené, často až velmi osobní podrobnosti ze svých cest. Líčení zážitků na jednadvaceti expedicích nepostrádá prvky napětí a nebezpečí. Přináší svědectví o podivuhodných setkáních a především záznamy překvapivých a někdy i velmi tajemných událostí, které se na jednotlivých výpravách přihodily. Vyprávění kořeněné vtipem a úsměvnou sebeironií je tak sugestivní, že čtenář má pocit, jako by sám byl účastníkem lovu záhad.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec záhad. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

metrolog
03.04.2024 5 z 5

Překrásná výpravná kniha o cestách pana Vašíčka do všech možných koutů světa. Pozor, tato kniha je spíše cestopisem (pan Vašíček je skvělý vypravěč), a tak nečekejte žádné velké luštění záhad, ty jsou tady maximálně jen naťuknuté. Graficky je kniha provedená skvěle a fotografie a mapy jsou opravdu výborné. No, a abych zase jen nechválil, bohužel se zde také vyskytují, i když v nijak velké míře, gramatické chyby a překlepy. To je takovým malinkým kazem na jinak skvělé knize. Za mě plný počet hvězdiček.

lynxir
25.01.2024 3 z 5

Cestopisný průřez cest pana Vašíčka. Projel toho opravdu hodně, takže i při slušné tloušťce knihy je to jen rychlý přehled cest s občasnými zajímavostmi a lehkým náznakem tajemna. Trošku mi vadí, že zde pan Vašíček záhady jen naťukne, a najednou je konec kapitoly a jede se jinam. Pouze otázky a žádný vlastní názor? Ale fotografická dokumentace je opravdu velmi pěkná.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lovec záhad v seznamech

v Přečtených4x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit2x