Láska na hraně přehled

Láska na hraně
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518876/bmid_laska-na-hrane-7Fa-518876.jpg 4 303 303

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg. Tiernan se za ním a jeho syny Noahem a Kalebem musí odstěhovat do odlehlých coloradských hor. Všichni tři ji nakonec vezmou pod svá křídla a ona mezi nimi pomalu najde své místo. Také si však uvědomí, že hranice se stírají a pravidla se snadno porušují, když se nikdo nedívá. Jeden z nich ji má. Druhý ji chce. Ale on On si ji nechá.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Credence , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na hraně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (74)

Nuttelka
včera 5 z 5

(SPOILER) Tento svět "dark romance" je teda něco pro mě! :-) Ač to třeba někdo bere jako brak, nebo něco "špatného", že se nám líbí ujeté a nezdravé vztahy, ale kurňa, má to pořádné grády!! Však zakázané ovoce chutná vždy nejvíce a kdo říká, že nikdy nechtěl - nechce ochutnat... tak kecá :-)) Tohle bylo naprosto žhavé, živočišné, vzrušující a tak skvěle se to četlo, že jsem se strašně nerada s touto "rodinkou" loučila.. i když bych se teda obešla bez epilogu :-)) Jak se objeví děti, nějak mě to vzrušení opouští :-))) Čekala jsem, že to vygraduje v úplnou sodomu, že spolu skončí v posteli všichni čtyři, ale dobře, i ta trojka byla fakt hot! Přiznám se, že mě kniha opravdu chladnou nenechala a je pravda, že jsem největší fanoušek Jacka.. takového strýčka bych si i já nechala líbit :-) Jak už je tu zmíněno, Tiernan i všichni tři kluci byli svým způsobem polámaní, zranění, ale všichni si vzájemně byli i lékem, uzdravením a já jsem všem naprosto propadla.. Prosím, více takových knih, pro své zdraví potřebuji více zakázaného ovoce :-))

Damonka18
předevčírem 5 z 5

(SPOILER) Knihu jsem si musela přečíst na doporučení tiktoku. Je to darkromance takže jsem čekala hodně, ale wow. Některé scénky mě teda překvapili.
Co se týče mužských postav:
Jacka jsem milovala hned od začátku, jako i když je to její strýc tak wow. To bylo něco. Chtěla jsem aby zůstala s ním.
Noah byl takový kamarád, který neublíží ale ani nenadchne.
A Kaleba jsem prostě nechápala ze začátku. Říkala jsem si že je jak zvíře (v dobrém slova smylu), pak ji skoro znásilnil ale zase se o ni staral a byl milý. Tudíž jsem nevěděla co si o něm myslet.
Velmi super kniha! Plánuju přečíst i další knihy od autorky, protože se dostávám do světa darkromance a velmi se mi to líbí!


keiko33
12.06.2024 5 z 5

Išla som do tejto knihy s tým, že to bude "škandál". Autorka už celkom dobre zvládla trojuholník, keď otec prebral frajerku synovi, takže som bola zvedavá na tento "štvorec". Nemá to nič spoločné s incestom, keďže tu nejde o pokrvnú rodinu. Keď sa na príbeh pozriete len z vrchu, tak si poviete, že to bolo zvrátene. A viete čo? Bolo. Ale treba sa na to pozrieť aj s psychologického pohľadu. Každý jeden článok tejto štvorky bol tak trochu "poškodený'. A na konci sa vlastne všetci navzájom uzdravili. Kiernan bola osamelá duša, ktorej chýbala láska, ktorá jej bola celý život rodičmi odopieraná. A preto ju hľadala, aj keď veľakrát nesprávnym spôsobom. Ale chybami sa učila a dospievala. Jake mal so ženami vo svojom živote zle skúsenosti, tak to s nimi vzdal. Žil len pre svojich synov a doprial si len jednorázovky. Noel bol zlatíčko, hoci mi tým dotieraním na Kiernan liezol na nervy. Bol stratený a ešte sa len snažil nájsť seba samého. A aj keď bol večne nadržaný, mala som z neho pocit, že bol len osamelý a v Kiernan hľadal kúsok matky, ktorá mu chýbala. No a Kaleb? Bol ako Jekyll a Hyde. Ale kvôli tomu, čo si v dectve prežil sa tomu vôbec nečudujem. Správal sa ku Kiernan hnusne, ale to bol jeho obranný mechanizmus. Len sa bál, že bude znovu opustený. Ak si knihu rozoberiete do hĺbky, tak je to poriadny psychologický nárez. Kiernan sa tam hore uzdravila, našla samu seba a zároveň uzdravila tých troch neandertálcov. V tejto knihe neriešim logickosť, lebo by u mňa kniha stratila na hodnotení. Ale riešim pocity, ktoré vo mne táto kniha vyvolala. A musím priznať, že to bolo množstvo pocitov, ale v konečnom výsledku sú to dobre pocity. Hlavne to konečne gesto. To som sa doslova rozplívala. Všetko do seba perfektne zapadlo. Ako kocky Lega. Za mňa 5*

všechny komentáře

Související novinky (1)

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska na hraně v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených388x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených27x
v Knihotéce200x
v Chystám se číst188x
v Chci si koupit56x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

Colorado

Autorovy další knížky

Penelope Douglas
americká, 1977
2018  82%Nádech
2019  81%Jiskření
2023  85%Láska na hraně
2024  89%Troufalá vášeň
2024  86%Corrupt: Skazení