Deník letušky přehled

Deník letušky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494835/bmid_denik-letusky-HGn-494835.jpg 4 25 25

Tahle kniha není jen o vtipných historkách z paluby a ze života dubajské letušky. To, o co se s vámi chci podělit, ještě napsáno nikdy nebylo. Prozradím vám totiž, co letušky dělají, když se pasažéři nedívají. O čem mají zakázáno si na palubě povídat a jaké je probouzet se pokaždé v jiné posteli. O sexuálním harašení a poslušnosti. Povím vám o extrémních situacích, kdy jde o život, a o tom, jaké je pracovat v atmosféře strachu pro jedny z největších aerolinek na světě. Dám vám tipy, jak uspět u pohovoru. Dozvíte se, co je na tréninku na dubajskou letušku zábavné a co je naopak noční můra. Jaké je pracovat s nejrůznějšími národnostmi a kteří jsou ti nejhorší pasažéři. Od cestování do těch nejlepších destinací až po psychické obtíže, chuť to vzdát a to, jak se létá v době covidu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník letušky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

luciefeix
30.04.2024 2 z 5

četla jsem už více knih od letušek a jedině u této jsem cítila negaci a že autorka tu práci nedělala ráda a snažila se ukázat spíše tu špatnou stranu . Na každé práci je něco .

cleopatra11
04.01.2024 3 z 5

Kdysi jsem se zařekla, že další knihu, co napíše letuška, už si nekoupím a číst nebudu...
Zase jsem neodolala. Musím ale říct, že ze všech těchto knih je tato asi nejlepší. Dozvěděla jsem se nejvíc informací o tom, jak to na "druhé straně" opravdu chodí.


DivkaNaKosteti
03.01.2024 5 z 5

Hezká knížka, kterou by si měl určitě přečíst každý, koho láká práce letušky. Za mě by klidně šlo vynechat některé pasáže o trávení, ale jinak super. Když jsem dočetla, bylo mi to až líto a doufám, že se brzy dostanu pokračování!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deník letušky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Marika Mikušová
česká, 1989
2021  76%Deník letušky
2023  73%Deník letušky 2