Ach, vy dívky mládím zmítané 3 přehled

Ach, vy dívky mládím zmítané 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533375/bmid_ach-vy-divky-mladim-zmitane-3-65e2131dd508d.jpg 4 7 7

Všechny krásné pocity nevyhnutelně vedou k „eseiksu“?! Izumi se Kazuse přiznal, že by ho to s ní nenapadlo dělat „ani ve snu“. Tu jeho prohlášení natolik šokuje, že začne dumat nad tím, co vlastně spojuje sex a lásku. Pak se jí ale naskytne pohled na Izumiho, jak stojí hned vedle Niiny, která na sex přivedla řeč jako první...

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

荒ぶる季節の乙女どもよ , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ach, vy dívky mládím zmítané 3. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Áňa 998
22.05.2024 4 z 5

Manga Ach, vy dívky mládím zmítané je pro mě velkým překvapením. Dala jsem se do ní kvůli tématu, které mi přišlo jako zajímavé, neokoukané a nebudu lhát, věřila jsem v mnoho vtipných momentů. A už při prvním díle se to zlomilo a já se přistihla, jak mě tahle manga baví!
.
Obálka má v tomto případě žlutou barvu a je správně sluníčková. To se ale nemůže říct o ději. Holky se opět snaží přijít na kloub tomu, jak si někoho pustit k tělu, ale tohle téma je prostě děsí.
.
Líbí se mi, jak každá z postav to "tabu" vnímá jinak. Každou to trápí jiným způsobem. Jedna zakoukaná, ale nejistá. Další je na okraji nového vztahu. Jedna je tichá voda, o které se ale dozvídáme konečně víc. Další je zase docela divoká, ale i tak bojuje s intimitou.
.
Zdá se mi, že trocha toho vtipů se vytratila a postupně se přesouváme do vážnější hladiny. Ale je to udělané elegantně, nijak vás to při čtení nerozhodí. Manga je pořád pěkně svižná, bez zbytečných pauz.
.
Jedině s čím mám trochu problém jsou samotné hrdinky. Dříve se řešily jako celek a teď se rozjíždí každé linka samostatně. Bylo to pro mě místy trochu matoucí, takže jsem si vzala k ruce předchozí díly a kde jsem si nebyla jistá hledala.
.
Trochu jsme se posunuli, ale stejně nejsme u cíle. Jsem strašně zvědavá, co si holky pro nás připraví příště a už teď se moc těším.

lena.o.knihach
06.05.2024 3 z 5

Zatímco první dva díly byly takové odlehčenější a velmi vtipné, tento třetí najel více na vážnější notu a já po dočtení tentokrát nebyla zas tolik nadšená.

Trochu se zapomnělo na literární klub a děj se tu zaměřuje na každou jednotlivou členku a její linku. Některé se začaly více rozvíjet, ale jiné se vůbec nijak neposunuly (Izumiho bych nejradši propleskla, aby se sebral a otevřel pořádně oči).

Pokračování si ale určitě nenechám ujít, protože jsem si tuhle partičku hodně oblíbila a jsem velmi zvědavá, jak se jejich vztahy budou dál vyvíjet.

#spoluprace @crew_komiks


Související novinky (1)

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ach, vy dívky mládím zmítané 3 v seznamech

v Přečtených8x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Mari Okada
japonská
2023  92%Ach, vy dívky mládím zmítané 1
2024  87%Ach, vy dívky mládím zmítané 2
2024  86%Ach, vy dívky mládím zmítané 3