Yvonne Lindsay životopis

novozélandská

Životopis

Yvonne Lindsay, která se narodila na Novém Zélandu rodičům nizozemských přistěhovalců, vždy hluboce fascinovalo psané slovo (když zrovna nesnila!). Vášnivou čtenářku Yvonne přivedl k radosti z romantických knih ve třinácti letech starší soused. Ve věku patnácti let, zcela inspirována knihami, které četla, zkusila svůj první romantický román (propastný pokus, který stále někde zůstává zahalený prachem!).

Po mnoha čmáráních, letech, práci sekretářky a obchodního zástupce, svatbě se svým hrdinou „schůzky naslepo“ a dvou dětech slyšela Yvonne báječnou autorku Harlequin Mills & Boon Susan Napierovou mluvit v místní spisovatelské skupině. Zmínila Romance Writers of New Zealand a jeho kontaktní údaje. Yvonne zpočátku nemohla uvěřit, že existuje skupina pro lidi jako ona, ale asi po roce sebrala odvahu a přidala se k RWNZ a strávila několik let prací ve výboru RWNZ. Pro Yvonne byla čirá blaženost ze setkání s jinými lidmi se stejnými sny a aspiracemi nepopsatelná.

Nakonec zjistila, že abyste se skutečně stali spisovatelkou, musíte knihu skutečně dokončit, a tak to udělala a získala několik cen, včetně ceny Emmy Darcyové pro australské romány za rok 1999 a Clendonovy ceny pro spisovatele románů Nového Zélandu za rok 2004. Po třinácti letech přihlašování a odmítání prodala Yvonne v roce 2005 příběh Silhouette Desire.

Yvonne stále pevně věří v sílu lásky a romantiky ve všech oblastech života. (zdroj životopisu: https://www.fantasticfiction.c...)

Ocenění