Viktor Sheymov životopis

ruská, 1946

Životopis

Victor Sheymov je expert v oblasti počítačové bezpečnosti, ruský expert, autor, vědec, vynálezce a držitel patentu inovace v oblasti počítačové bezpečnosti. Jako bývalý zpravodajský důstojník s hodností velitele v sovětské KGB a odštěpníkem do Spojených států v roce 1980 byl významným přispěvatelem do konfrontační komunity západních národů. Jeho příběh je dobře zdokumentován prostřednictvím četných národních vystoupení v médiích, jak televize, tak tisku, svědectví před různými kongresovými výbory a vystoupení.
Od doby, kdy se stal americým občanem, působí v oblasti bezpečnosti počítačů jako generální ředitel společnosti Invicta Networks, Inc., vývojáře pokročilých kybernetických technologií založeného na severní Virginii a dalších snahách, které se zabývají ochranou národních vládních a obchodních údajů Základy a komunikace, jakož i programy na ochranu dětí a dospívajících před internetovými dravci.
Invicta Networks vznikla v roce 2000. Invicta Networks vyvinula mimo jiné technologie InvisiLAN® a WizArmorTM
variabilní kybernetické souřadnice.
Sheymov je vynálezcem metody komunikace proměnných kybernetických souřadnic (VCC). Tato metoda komunikace je výhodná pro vytvoření vysoké úrovně kybernetické bezpečnosti. Přeskakováním adresy IP a dalších komunikačních parametrů poskytuje dynamickou ochranu počítačů a počítačových sítí pomocí kybernetické agility. Variabilní kyvadlové souřadnice (VCC) je metoda komunikace v síti, při které se neustále mění cyberské souřadnice zúčastněných objektů nebo entit. Poskytuje algoritmický základ pro dynamickou bezpečnost síťových zařízení proti síťovým počítačovým útokům.Společnost Sheymov získala řadu patentů ve Spojených státech, Evropské unii, Austrálii, Japonsku, Indii, Korei a Číně. Americké patenty udělené Victoru Sheymovovi:
Sheymov svědčil v kongresu Spojených států jako odborný svědek. Byl mluvčím ve významných vládních a soukromých průmyslových akcích, jako je NSA, konference Národního obranného průmyslu, sympozium National Science Foundation a hostující přednášející na univerzitách.
Sheymov napsal několik knih, včetně knihy Vědecké tajemství,také knihu o fikcích, která popisuje sovětský komunistický politický systém, jeho represivní aparát a technický aspekt inteligence, Cyberspace a bezpečnost. Sheymovův Tiebreaker: Tower of Secrets II,který zaujme autorskou zkušenost s CIA, jeho analýzu infiltrace krtků , a jeho vývoj v nové technologii kybernetické bezpečnosti a Party Gold: Cyrus Grant román napětí ,který je stanoven v období po zhroucení Sovětského svazu a popisuje hledání velkých částek peněz, které zmizely během Zhroucení komunistického systému v Sovětském svazu.
Sheymov také autorům publikoval články v publikaci The Washington Post, Barron, World Monitor, National Review a dalších národních publikacích. Objevil se u mnoha národních zpravodajských pořadů včetně Larry King Live, 48 Hours, Dateline, MacNeil-Lehrer, Charlie Rose a McLaughlinova zpráva.
Sheymov má více než 30 let zkušeností s pokročilou vědou. (zdroj životopisu: https://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Sheymov)

Ocenění

Viktor Sheymov - knihy

1997  80%Hadí doupě

Žánry autora

Literatura naučná Historie

Štítky z knih

Sheymov je 0x v oblíbených.