Valdemar Grešík životopis

česká, 1962

Životopis

Od roku 1987 pracoval jako vedoucí výzkumu Psychoenergetické laboratoře v Praze. Od roku 1990 jako její vedoucí. Byl posledním šéfem Kahudovy PEL do ukončení její činnosti v r. 1991. Během své vědecké práce obhájil několik výzkumných prací týkajících se psychotronických fenoménů v medicíně.

V roce 1990 úspěšně reprezentoval československou psychotroniku na celosvětovém kongresu alternativní medicíny na Novém Zélandě.

V současné době přednáší na 1. LF, je spolupracovníkem UNESCO v oboru přírodních látek a členem Mezinárodní organizace pro výzkum psychické energie se sídlem v Lucembursku.

Valdemar Grešík je absolventem fytoterapeutického oboru hradecké farmakologie. Spolupracoval s UNESCO na přípravě některých přírodních látek.
Jeho schopnosti byly objeveny při setkání s Dr. Václavem Vydrou z Aše. Nejdříve se věnoval proutkaření a následně začal mít i zrakové vjemy. Dopracoval se až k vidění aury, je schopen nahlížet do organismu nemocného člověka.

Zapojil se do lékařského diagnostického výzkumu, předváděl ukázky na Ministerstvu zdravotnictví Dr. Bouchalovi i před komisí. Poté se začal zajímat o anatomii a medicínu. Doposud má na svém stole žádosti o stanovení diagnózy, ale svou činnost pro veřejnost v tomto směru už ukončil. Primář Lubomír Oliva se o něm vyjádřil jako o jediném diagnostikovi se 100% úspěšností.

Tvrdí, že je dobré některé věci vědět, ale přijít s tím v pravý čas je umění. (zdroj životopisu: http://www.cibulka.com/nnoviny/nn1995/nn0495/obsah/30.htm kn)

Ocenění