Štěpán Klein životopis

česká, 1969

Životopis

Ing. Štěpán Klein, MBA (*1969) je podnikatel, daňový poradce a businness mentor s bohatými zkušenosti jako manažer a konzultant. Vlastní poradenskou firmu, která poskytuje managementu menších a středních firem strategie a rady, jak efektivním způsobem rychle dosáhnout kýženého rozvoje. Hovoří čtyřmi cizími jazyky, k jeho zájmům patří novodobá historie a studium osobního rozvoje a ve volném čase se věnuje veslování. Je autorem knihy „Produktivní podnikatel“, ale také spoluautorem příručky „Jak prodat nemovitost v době krize“, ve které čtenáře seznamuje se svými zkušenostmi z oblasti trhu s realitami.
Zakladatel business mentoringové společnosti Perfectia. Zabývá se příčinami, proč podnikatelé a jejich firmy nedosahují svého potenciálu. Vyvinul a stále rozvíjí metodiku Perfectia, která i zavedeným společnostem přináší zvýšení dynamiky a produktivity, rychlejší rozvoj a růst. Zastává názor, že podnikání má být především tvůrčí činností, která přináší člověku uspokojení. Že podnikání by mělo probíhat bez stresu, s lehkostí a podnikatel by měl mít z podnikání především radost.

Od roku 1998 je členem Komory daňových poradců, má bohatou praxi v obchodních a výrobních firmách i v sektoru služeb, včetně publikační a přednáškové činnosti. Své zkušenosti v oblasti ekonomické, finanční a obchodní se rozhodl přenést do oblasti realit a v roce 2007 se připojil zakoupením frančízy ke společnosti RE/MAX. Věnuje se kromě vlastních obchodů vedení týmu makléřů. (zdroj životopisu: https://www.megaknihy.cz/24630__stepan-klein?p=1; https://ww)

Ocenění