Sarah Morgan životopis

britská, 1970

Životopis

Sarah Morganová se narodila ve Wiltshire a do psaní se pustila již v devíti letech, kdy spatřil světlo světa životopis jejího křečka.

Od osmnácti dojížděla vlakem do Londýna, kde studovala a měla praxi jako zdravotní sestřička ve vynikající fakultní nemocnici. Toto období ve svém životě považuje za mimořádně šťastné, ale také zároveň za zcela soukromé.

Postupně si zvyšovala kvalifikaci a žádné jiné prostředí nepovažovala za více podnětné a zajímavé, než když se v nemocnici lékařům a sestrám podařilo vytvořit dobrý pracovní tým.

V současné době svou pozornost od křečků přesunula na muže a začala psát romantické příběhy. Její první dílko, které napsala po narození prvního potomka, v Mills & Boon odmítli, ale zároveň ji povzbudili natolik, že to zkusila znovu. Její třetí literární pokus již byl beze změn přijat. Okamžik, kdy otvírala dopis, ve kterém jí oznamovali, že její rukopis vydají, považuje za jeden z nejšťastnějších ve svém životě.

Sarah pracuje na částečný úvazek v oboru souvisejícím se zdravotnictvím, zbytek času tráví s rodinou – manželem a dětmi – a do toho se snaží vmáčknout, jak to jde, psaní. Sarah miluje zimní sporty, především lyžování, turistiku a vůbec život v přírodě. Všechny její zájmy se také odrážejí v jejích příbězích.

Ocenění