Phoebe Caldwell životopis

anglická, 1933

Životopis

Phoebe Caldwell se více než 45 let specializuje na práci s osobami s poruchou autistického spektra.

Phoebe Caldwell je praktikantkou intenzivní interakce , která pracuje především s dětmi a dospělými s autistickým spektrem . Má více než 30 let zkušeností jako praktikující s lidmi, jejichž těžké poruchy učení jsou spojeny s poruchami chování. Caldwell promovala na Univerzitě v Bristolu s čestným doktorátem vědy v roce 2011. V roce 2009 byla Caldwell oceněna cenou Times Sternberg Prize, protože má velký přínos i po dosažení věku 70 let.

Čtyři roky byla výzkumným pracovníkem Rowntree. Školí profesionály, terapeuty , manažery , praktiky, rodiče a pečovatele v přístupu známém jako Intensive Interaction. Je zaměstnána u NHS , sociálních služeb, komunitních služeb a vzdělávacích služeb, aby mohla pracovat s jednotlivci, kteří jsou obtížně obstaratelní.

Je autorkou osmi knih, včetně „Finding You Finding Me“, „From Isolation to Intimacy“ a „Using Intensive Interaction and Sensory Integration“ (poslední dvě s Jane Horwoodovou, dětskou terapeutkou), které vydalo nakladatelství Jessica Kingsley Publishers .
Narodila se v Londýně a nyní žije v Settle ve Velké Británii. (zdroj životopisu: https://en.m.wikipedia.org/wik...)

Ocenění

Žánry autora

Literatura naučná Psychologie a pedagogika

Štítky z knih

Caldwell je 0x v oblíbených.