Milan Charoust

česká, 1941 statistiky

Nahrávám...

Životopis

Charoust Milan se narodil roku 1941 v Čáslavi. Nedokončil dvě vysoké školy, práva a novinářství, v honbě za obživou vystřídal řadu zaměstnání — potrubář, svářeč, horník uranových dolů, pokrývač, dřevorubec, kopáč, závozník, betonář, skladník…
V roce 1984 se vystěhoval s manželkou, dvěma dcerami, psem a třemi kufry do Německa. Stal se myčem aut, holkou pro všechno, ošetřovatelem přestárlých lidí… Po rozvodu je sám svým pánem, následuje cestování s báglem na zádech a občasné psaní.
Od července 2001 žije v Čechách s ženou, kterou zase spatřil po více než třiceti letech osudovou náhodou, a díky ní nalezl klid, mír, lásku, porozumění a hlavně příběh.

Bibliografie
1993 Silnice, Arforum Praha
1994 Zpěvy nevzdělance, Rank Mayer, Ústí nad Labem
1997 Černý a bílý blues, edice TVAR Praha
1997 Ztřeštěnosti smutku, Petrov
1998 V nevlídném domě, Protis Praha
2000 Hadrová panenka, Vetus Via Brno
2002 Ostrov, Petrov

Zdroj životopisu: http://www.ipetrov.cz/

Populární autoři: