Michael Schlaipfer životopis

německá

Životopis

Michael Schlaipfer

má 25 let, kuchař tělem i duší a majitel restaurace.



Michael si v roce 2012 uskutečnil svůj sen a otevřel svou restauraci Michael. Kráčel ve stopách svého rodu. Dokonce i jeho prarodiče vedli „Geigerhof“ v Leitenberg. Už jako malý kluk chtěl být kuchařem a v kuchyni v Geigerhof pomohál od 9 let.



Řemeslo Michael se naučil mimo jiné při své praxi u Wernera Koslowského. Koslowski kuchař dnes Event, poradce doma - i v zahraničí a pravidelně vaří pro diváky v bavorské televizi .



Michaelovým cílem je vyčarovat mimořádné chuťové vjemy a překvapení hostům. Přesto jeho vysoké nároky na kvalitu zůstávají stejné. Všechny pokrmy jsou výhradně připraveny čerstvé. Hotové látky a zvýrazňovače chuti nedostane do hrnce. Pro tento účel používá dochucování čerstvými bylinkami a přírodním kořením. Šéfkuchař kombinuje vždy nové a neobvyklé: Sladké s kyselé, slanou s pikantní, křupavé s měkkou nebo vzdušné s pevnou. Skutečné překvapení pro chuťové buňky.



„Vaření je moje vášeň a dělá mi radost,“ řekl Michael Schlaipfer, „jestli moji hosté jsou šťastní, tak jsem já!“ (zdroj životopisu: http://michaels-leitenberg.de/gastgeber/)

Ocenění

Michael Schlaipfer - knihy

2017  0%Knedlíková revoluce

Žánry autora

Kuchařky

Štítky z knih

Schlaipfer je 0x v oblíbených.
Osobní web autora