Mel Noakes životopis

anglická

Životopis

Mel Noakes je životní koučka a zdravotní poradkyně, která pracuje s postupy neurolingvistického programování a s hypnoterapií. Známá a uznávaná je zejména díky svému působení jako kouč sebelásky. Specializuje se na programy (online i naživo) pro ženy, kterým pomáhá najít rovnováhu mezi profesními úspěchy a zdravím a štěstím a učí je milovat jejich tělo a život.
Dřív její život vypadal na papíře přímo úžasně - skvělá práce, nabitý diář, uznání, na sociálních sítích plno krásných fotografií z cestování a večírků. Její přátelé by jí řekli, že má všechno, ale ona si pro sebe říkala: \"Kdybyste jen věděli...\" Celý život strávila tím, že chtěla být perfektní, ale nikdy to nestačilo. Trpěla přímo zdrcujícím nedostatkem sebeúcty a celá léta používala jídlo, cvičení a práci, aby sama sebe znecitlivěla.
Dnes působí jako řečnice, spisovatelka a koučka s posláním posílit ženy, aby milovaly kůži, v které jsou, a mohly konečně žít plný a neobyčejný život. Jak sama říká, neobyčejný život začíná péčí o sebe sama. (zdroj životopisu: https://melnoakes.com)

Ocenění

Mel Noakes - knihy

2019  73%Mějte se ráda

Žánry autora

Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

sebeláska

Noakes je 0x v oblíbených.
Osobní web autora