Lucie Biedermann Doležalová životopis

česká, 1982

Životopis

Certifikovaná lektorka dalšího vzdělávání, lektorka automatického psaní a automatické kresby, průvodkyně lidí na cestě k andělům.

Autorka několika knih.

Cílem mé spolupráce s lidmi je nalezení cesty k pochopení, že za vše v našich životech jsme sami zodpovědní. Že není nikdo jiný než my sami příčinou našich zklamání z očekávání, z našich iluzí, předsudků a dalších překážek na cestě ke štěstí, radosti a k vnitřní harmonii.

Andělé nejsou věštci naší budoucnosti, ale pomáhají nám vidět souvislosti mezi tím, co prožíváme a tím, jaké postoje zaujímáme. Pomáhají nás motivovat a ukazovat nám cestu k našim přáním, snům a cílům. Vnímám svoji práci jako poslání a jsem velmi ráda, že mi bylo umožněno lidem pomáhat a probouzet je za pomoci této metody.

Andělé neočekávají naši neomylnost ani dokonalost v každodenním jednání. Pomáhají nám uvědomovat si pravdu o sobě samých a pracovat na svých nedostatcích účinnými metodami, které nám předkládají. Já jsem pouze průvodce, Váš průvodce na cestě k nim. Člověk, který věří, že tento svět můžeme všichni společně uzdravit a vytvořit lepší, než byl doposud. Všichni máme tu moc začít sami u sebe…

Ocenění

Lucie Biedermann Doležalová - knihy

2021  80%Svět je láska – Deník intuitivního cestovatele
2014  100%Děti světla

Žánry autora

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Cestopisy a místopisy Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

deníky

Biedermann Doležalová je 1x v oblíbených.