Katy Evans životopis

americká, 1976

Životopis

Katy Evansová je autorkou knih Real, bestselleru New York Times a USA Today, vydaného vlastním nákladem, (nového) současného romantického románu pro dospělé, který zachycuje vztah mezi Remingtonem Tateem, šampionem v podzemním boxu, a Brooke Dumasovou, sportovní rehabilitační terapeutkou. Real byl vydán 9. dubna 2013 a rychle se stal bestsellerem na prvních čtyřech samovydavatelských trzích, včetně Amazon a Barnes a Noble. Simon & Schuster's Gallery Books získala práva na sérii Real, která bude obsahovat celkem pět knih, v červnu 2013.

Real získal cenu Book Junkies 2013 za nejlepší nový román pro dospělé a byl nominován jako finalista Goodreads za nejlepší romantický román roku 2013. Evans byl finalistou pro nejlepšího debutujícího autora Goodreads za rok 2013 za Real.

Mine, pokračování Realu, bylo vydáno 5. listopadu 2013 a dostalo se přímo na první místo v žebříčku nejprodávanějších románů Amazonu a také se dostalo na žebříček nejprodávanějších podle New York Times. Její třetí kniha v sérii, Remy, byla vydána 26. listopadu 2013 a také se dostala na seznam bestsellerů New York Times.

Následující romány, Rogue and Ripped, byly vydány v roce 2014 a oba se dostaly na seznamy bestsellerů New York Times a USA Today a během dvou let udělaly pět bestsellerů New York Times. Pro rok 2015 autorka zahájila novou současnou sérii beletrie pro dospělé a v roce 2016 měla vydat šestou knihu série Real prostřednictvím svého vydavatele Gallery Books (Simon a Schuster). Evansovy romány byly podle RT Book Reviews označeny jako „ohromující“. a byly přeloženy do deseti jazyků v deseti zemích: Brazílie, Česká republika, Francie, Německo, Maďarsko, Itálie, Španělsko, Turecko, Polsko a Tchaj-wan. (zdroj životopisu: wikipedia)

Ocenění