Karla Hátleová životopis

česká, 1974

Životopis

Narozena 26.6. 1974 v Praze, výtvarnice, výtvarná pedagožka, věnuje se malování skla, drátovaným šperkům, tisku, malování na textil a košíkářství.
Od roku 2004 můžete znát její práce z časopisu Praktická Žena a Kreativ a také z mnoha dalších časopisů a internetových portálů (Životní styl, Moje Rodina, Minikurzy). Stejně ji můžete znát z pořadů ČT1 a televize NOVA, v nichž nejednou účinkovala. Dlouhodobě spolupracuje s mnoha organizacemi (Národní institut pro další vzdělávání pedagogů, Městské knihovny, Domy dětí a mládeže, Domovy pro seniory atd.). Na základě této spolupráce je mnoho jejích kurzů akreditovaných Ministerstvem školství.
Je autorkou knih: Drátované šperky, Malujeme na sklo,
Pleteme z pedigu atd.
V roce 2007 v Č. Budějovicích otevřela kamenou Výtvarnou dílnu, v níž pořádá pravidelné kurzy pro veřejnost. V roce 2017 dokončila studium společenských věd na Universitě nové doby v Praze.
Věnuje se práci s energiemi, regresní terapii, poradenství v oblasti osobního rozvoje, výkladům karet, hypnoterapii a NLP technikám.
Má ráda tvoření a má ráda lidi. Říká, že jejím štěstím je, že je lektorka výtvarných kurzů a tak tvoří s lidmi a pro lidi. Také píše knihy o kreativních technikách, spolupracuje s časopisy a lektoruje desítky výtvarných technik. Pro všechny, kterým je líto, že nemají možnost přijet na živé kurzy do její dílny v Budějovicích nebo na výtvarné pobyty v Třeboni, připravili videokurzy, podle kterých se můžou učit se ní. Ve videokurzech se věnuje pedigu a drátování. www.dilnakajjka (zdroj životopisu: www.mlp.cz; www.dilnakajjka.cz; www.kurzyproradost.cz)

Ocenění