Jennifer Probst životopis

americká, 1969

Životopis

Svůj první příběh s milostnou zápletkou napsala Jennifer Probstová ve dvanácti letech. Přečetla ho sice jen svojí tehdejší třídní učitelce, ale sama říká, že od té doby už nemohla s psaním přestat. Dala si sice několik drobných přestávek – například když se vdávala, když čekala prvního syna, když s manželem kupovali a zařizovali dům, když čekala druhého syna, když dělala státnice z anglické literatury nebo když se u nich doma zabydlovali dva nalezení psi –, nyní už se však psaní zase věnuje na plný úvazek.

Jennifer Probstová se proslavila především jako autorka erotických romancí ze současnosti a její knihy se pravidelně objevují na špicích prestižních žebříčcích bestsellerů New York Times, USA Today a Wall Street Journal.

Manželská smlouva (The Marriage Bargain), která je prvním dílem volné „manželské“ série (dále The Marriage Trap a The Marriage Mistake z roku 2012 a The Marriage Merger z letošního roku), byla v první desítce nejlepších knih Amazonu za rok 2012. (zdroj životopisu: bux.cz)

Ocenění