Jennifer Hayward životopis

kanadská, 1961

Životopis

Autorka Jennifer Haywardová je fanynkou romantických a dobrodružných románů od té doby, co tajně četla romány z časopisů své sestry.

Jennifer napsala svůj první romantický román, když jí bylo devatenáct. Když rukopis vydavatelé odmítli a její matka jí doporučila, aby nejprve získala více životních zkušeností, zlobila se, ale radou se řídila. Vystudovala žurnalistiku a než se dala na kariéru v public relations, pracovala jako sportovní redaktorka. Po letech plných zážitků, kdy jsem viděla hodně ze světa a nyní s dostatkem životních zkušeností, se Jennifer posadila a vysnila nejžhavějšího a nejsvůdnějšího italského majitele vinařství, jakého si dokáže představit, nechala ho udělat velkou chybu a vymyslela pro něj dokonalou ženu. S tímto příběhem „Back in the Arms of the Millionaire“ vyhrála Jennifer Hayward v roce 2012 spisovatelskou soutěž velkého nakladatelství a tím i knižní smlouvu. Takže rada její matky byla na místě!

Od svého prvního průlomu jako spisovatelka získala Jennifer Hayward za své romány řadu ocenění. Narodila se v Kanadě a nyní žije se svým manželem a synem v Torontu. (zdroj životopisu: https://www.cora.de/collection...)

Ocenění