Jan Polzer životopis

česká

Životopis

Narozen roku 1980 v Brně, kde žije dodnes. Pracoval jako programátor a školitel informačních systémů. v současné době se zabývá tvorbou webových stránek postavených především na redakčním systému Drupal.

Publikační činnost

České BeOS Centrum (2001)
Computer Press (2001 - 2008) - články pro časopisy Computer, Osobní Finance, Jak na počítač, Katalog moderního bydlení, Moderní kancelář, Domácí kino Home Cinema a další. Redaktor příloh na CD/DVD.
Linux+ (2007 - 2008) - články ze světa operačního systému Linux.
Extra Publishing (2008 - současnost) - články pro časopisy Extra PC, Nejlepší PC rady a návody (PC rady), Svět, ExtraWindows.cz (2008 - 2009 šéfredaktor) a ExtraHardware.cz.

Autor knih Programy pro kancelář, GNU Emacs a Vim – Kapesní přehled, Drupal - Podrobný průvodce tvorbou a správou webů, Drupal - Podrobný průvodce tvorbou a správou webů 2. vydání, Digitální fotografie v Corel Paint Shop Pro, 333 tipů a triků pro Drupal

Jan Polzer se zajímá o historii a fotografování a provozuje portál www.maxiorel.cz. Další informace o autorovi najdete na jeho webu www.polzer.cz. (zdroj životopisu: http://www.polzer.cz/zivotopis-jana-polzera)

Ocenění