Ivana Tremlová životopis

česká, 1979

Životopis

Jsem člověk, který několik let pracoval převážně jako obchodní zástupce, makléřka přední realitní společnosti na trhu, nebo jako konzultantka pro reklamu a média. Pohybovala jsem se jak v tištěných tak on-line i TV společnostech, kde jsem roky sbírala mnohé zkušenosti. V současné době se okrajově zabývám především marketingem a on-line propagací pro firmy.

V tento čas jsem na mateřské dovolené se svým ročním synkem a mám ještě dcerku 12 let starou, která mi je velkou pomocnicí. I přesto, že slýchám od jiných maminek, že není možné se na mateřské věnovat čemukoliv jinému, jsem i sama sobě důkazem, že možné to jest.

Vyznávám životní názor, že: „I když nemáte mnoho, dokážete hodně darovat“. S tímto jsem úspěšně spustila dva projekty na sociální síti Facebook a to „Dvacka pro chlupáče“ – ve spolupráci s nadačním fondem PES V NOUZI a projekt „Česko vaří dětem“ – který je odkazem na mou první knihu s podporou Linky Bezpečí „Kuchařka pro nejmenší“

Věřím, že i průměrný člověk, pokud cokoliv dělá s láskou a čistými úmysly (autor knihy, prodejce, řemeslník), může být úspěšný a dosáhne všeho. (zdroj životopisu: Vlastní text)

Ocenění

Ivana Tremlová - knihy

2017  20%Milionový rodič
2015  30%Kuchařka pro nejmenší

Žánry autora

Literatura naučná Kuchařky Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

kuchařky pro děti

Tremlová je 0x v oblíbených.