Elizabeth R. Campbell životopis

americká, 1952 - 2004

Životopis

Elizabeth Rose Campbell byla známá spisovatelka a astrolog a video-Grapher. Zemřela na rakovinu 15. prosince 2004 v Chapel Hill v Severní Karolíně ve věku 52 let.
V roce 1975, Elizabeth získala BA ve studiu umění a žurnalistiku na Universitě v Severní Carolina v Chapel Hill. Po dokončení studia, byla redaktorkou pro jižní Economic Journal v Chapel Hill v roce 1977 se stal zástupcem šéfredaktora literárního časopisu Slunce: Časopis nápadů.
Zatímco Elizabeth žila v Chapel Hill, začala se zajímat o astrologii a na základě studia u Steva Forsta si v roce 1982 otevřela neoficiální astrologickou praxi pro zaměstnance institutu Omega= Institut celostních studií - zdravého životního stylu v Rhinebeck, New Yorku a stala se jeho ředitelem marketingu a koordinátorem programu. Od roku 1984 se stává astrologem na plný úvazek a vydává knihu Intuitivní astrologie-Jak sledovat své nejlepší instinkty, kterou publikoval Random House v roce 2003. V roce 1985 zakládá vlastní astrologické centrum Wild Rose Consulting. V ústavu byla prvním astrologem od roku 1991 až do roku 1997.

Elizabeth stále pracovala i na její filmové tvorbě a psaní. V roce 1996, jako filmař získala cenu pro PBS "“Pulses” za své video. Její literatura faktu byl také zveřejněna v několika publikacích, včetně sborníku, Jo´s girls- Beacon Press v roce 1997. (zdroj životopisu: http://www.solsticepoint.com/astrologersmemorial/campbell.ht)

Ocenění

Elizabeth R. Campbell - knihy

2004  80%Astrologie pro každého

Žánry autora

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus

Štítky z knih

Campbell je 1x v oblíbených.