Denise Lynn životopis

americká

Životopis

žije s manželem, synem a spoustou čtyřnohých přátel na severozápadě Ohia ve Spojených státech amerických. Už od dětství byla vášnivou čtenářkou romantických knížek a spolu s hrdiny cestovala do časů plných statečných rytířů, odvážných dam a nekonečné lásky.

Ráda píše zamilované příběhy ze středověku zasazené do prostředí Anglie, Irska, Normandie, Francie nebo odehrávající se na fiktivních ostrovem v mořích obklopujících Velkou Británii. Když zrovna nepíše knížky pro Harlequin, pravděpodobně je pohlcena psaním románů o paranormálních jevech, o dracích, čarodějích a dalších nadpřirozených bytostech žijících na stejných fiktivních ostrovem jako její středověcí hrdinové.

Kromě psaní knížek Denise miluje pěší túry, ráda peče nebo vysedává u šicího stroje. Její zahrádka je plná bylinek, které přidává do různých jídel, která její rodina miluje.

Říká o sobě, že její srdce patří do národního parku Great Smoky Mountains v Appalačském pohoří. Sní o tom, že jednoho dne si tam postaví domek, z jehož oken uvidí tu nádhernou přírodu. Zatím se však musí spokojit s tím, že se tam občas vydá na výlet.

Ke dvacátému pátému výročí svatby ji manžel překvapil návrhem, že svůj manželský slib obnoví - a kde jinde, než v horách! Není nic krásnějšího než se ocitnout ráno v kapli uprostřed hor, a když před vás ještě vaše druhá polovička poklesne na koleno… všechna únava z dlouhé cesty a škrábání se na vrchol zmizí a zůstane jen krása.

Mottem Denise Lynnové je citát Walta Disneye: \"Všechny naše sny se mohou stát skutečností, pokud máme odvahu je následovat!\" (zdroj životopisu: http://harpercollins.cz/autori...)

Ocenění

Denise Lynn - knihy

2020  90%Nezkrotná lady

Žánry autora

Literatura světová Romány Pro ženy

Štítky z knih

historické romance

Lynn je 0x v oblíbených.