Debbie Ford životopis

americká, 1955 - 2013

Životopis

Debbie Ford byla mezinárodně uznávaným odborníkem v oblasti osobní transformace. Byla nejprodávanějším autorem všech svých devíti knih. Debiiny první tři knihy : The Dark side of the light chasers, Spiritual Divorce, The Secret of the shadow, jsou knihy o emocionálním a duchovním vzdělání. Berou čtenáře na úžasné cesty do vnitřního světa a lidské psychiky. Jsou upřímné, jednoduché a praktické . Její další dvě knihy : The Right Questions, The Best year of your life, vznikly na základě jejích inovačních a jedinečných vzdělávacích programů trénováním, vedením lidí, aby dosáhli svých cílů a aby překonali svá omezení a aby je volby, které udělají vedly dopředu.
Ve své šesté knize : Why Good People do bad things , Debbie využila svoje zkušenosti získané během patnácti let, kdy pracovala jako spisovatelka, učitelka, koačka a mluvčí .
Její sedmá kniha : The 21-Day consciousness cleanse, Vás vede neuvěřitelnou osobní cestou k transformaci vědomí a ,,odemknutí" smyslů a vášně v našich životech.
Debiina osmá kniha : The Shadow effect, jejímž spoluautorem jsou Deepak Chopra a Marianne Williamson, byla zveřejněna 4. května v roce 2010. Její devátá kniha : Courage : Overcoming fear and igniting self-confidence, byla pro ni nejosobnější a nejtěžší knihou ze všech. Psala o tom, jak našla odvahu, sebevědomí a sílu, aby se stala jedním z předních myslitelů světa ,,tváří v tvář" vlastní životní výzvě a sdílela osvědčené postupy a hlavní zásady pro překonání nejistoty, strachu a ,,odemknutí" obrovské odvahy, která je umístěna hluboko uvnitř srdce ...

Debiiny knihy jsou používány na vysokých školách, používají je : učitelé, právníci, mediátoři a terapeuti po celém světě. (zdroj životopisu: http://www.thefordinstitute.com/SearchResults.asp?Cat=348)

Ocenění