Bohuslav Vaněk-Úvalský

česká, 1970 statistiky

Nahrávám...

Životopis

Bohuslav Vaněk-Úvalský se narodil 13. února 1970 v Praze. Byl majitelem a zaměstnancem pražského Krásného nakladatelství. Účastnil se aktivit Skupiny XXVI. Žije v Praze. Batman literatury. V roce 2010 obnovil činnost Krásného nakladatelství .

Bibliografie
1993 Amerika, Krásné nakladatelství
1994 Naivní román, Krásné nakladatelství
1994 Nářez brouků na palouku, Krásné nakladatelství
1994 Psí roky, Krásné nakladatelství
1996 Hubotřasný román Poslední bourbon, Krásné nakladatelství
1999 Zabrisky, Petrov
2000 Poslední bourbon, Petrov
2002 Brambora byla pomeranč mého dětství, Petrov
2003 Ženy, Havel, hygiena, Petrov
2006 ŽENA SE NEDÁ LOUPAT JAKO BANÁN
2010 Zabrisky, Ta druhá spermie
2011 Sexpop
2012 Bílá nemoc 2013

Zdroj životopisu: http://www.kindlezone.cz

Populární autoři:

Karel Čapek

1890 - 1938
Jaroslav Hašek

1883 - 1923