Aneta Pijáčková životopis

česká, 2003

Životopis

Aneta Pijáčková, narozena 17. prosince 2003 ve Zlíně, je mladou českou spisovatelkou a studentkou střední pedagogické školy. Když opomeneme čtení a psaní, věnuje se hudbě, malbě a kresbě. Energii dobíjí v přírodě. Myšlenky ze své knihy rozebírá na stejnojmenném YouTube kanále Než to vzdáš.

Svou první vydala na podzim roku 2020 a jedná se o soubor jejích myšlenek. Hlavním impulsem byla pomoc ostatním, jelikož jí samotné její vlastní slova již hodně pomohla. Nese název Než to vzdáš a, jak už napovídá samotný název knihy, pomáhá lidem popasovat se s nepřízní života a hlavně – pomáhá změnit váš pohled na svět. Kniha se zabývá psychickými a sociálními problémy, ale i motivací a prozřením. Autorka je přesvědčena, že pakliže čtenář spolupracuje, opravdu mu kniha může otočit život o 360°. Za další výhodu pokládá i fakt, že myšlenky jsou psány formou citátů. Knihu tedy ocení i zarytý nečtenář. Všem tahle forma poskytuje obrovský prostor na zamyšlení.
Malé doporučení: čtěte méně a ponořte se více do hloubky. Třeba si navykněte číst jednu myšlenku po probuzení.

Přesně o dva roky později byla uvedena do prodeje autorčina druhá a zatím poslední kniha, Než to vzdáš podruhé. Ta se nese v podobném duchu jako její starší sestra, tentokrát obsahuje klíče k naplněnému životu.

Ocenění

Aneta Pijáčková - knihy

2022  100%Než to vzdáš podruhé
2020  100%Než to vzdáš

Žánry autora

Literatura česká Literatura naučná Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Pijáčková je 0x v oblíbených.