Andrew Alois Urbiš životopis

česká, 1946

Životopis

PhDr. Andrew Alois Urbiš

Narodil se 25. srpna 1946 ve Frýdku. Na olomoucké Filozofické fakultě Univerzity Palackého vystudoval psychologii a specializoval se na komunikaci a řízení. Poté pracoval jako samostatný odborný redaktor a určitý čas se věnoval vojenské historii.Systematicky se zabýval personalistikou, mezilidskými vztahy, organizaci a řízením práce, analýzou řídících procesů, celostní medicínou, tvorbou a ochranou životního prostředí. Absolvoval stáž v Chengdu University of T.C.M in China a Maori centre – Christchurch in New Zealand.Je autorem řady projektů a několika odborných publikací. Své praktické zkušenosti z řídící práce a poznání ze souvislého odborného studia uplatňuje v poradenské praxi.

V současné době soukromě působí na odborném pracovišti celostní medicíny v Beskydském rehabilitačním centru.Svým klientům pomáhá nestandardními metodami zvládat zdravotní, osobní a mezilidské obtíže,čímž příznivě přispívá k nové kvalitě jejich života.

Kromě poradenské činnosti provádí analýzu obytných provozních objektů s praktickým využitím poznatků feng - šuej. (zdroj životopisu: http://www.pknihy.cz/knihy/002396/Zit-feng-suej-v-nasich-pod)

Ocenění