Vlaková loupež po česku zajímavosti

Vlaková loupež po česku https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457427/bmid_vlakova-loupez-po-cesku-6iT-457427.jpg 5 12 9

POŠTOVNÍ VAGÓN PLNÝ PENĚZ – LÁKAVÁ KOŘIST UŽ OD DOB VZNIKU ŽELEZNICE. České devadesátky jsou v plném proudu. Každý chce vydělat. Poctivou prací na poště se ale jmění získává jen ztuha. Mladá Česká republika potřebuje vlastní měnu a do všech stran ji pomáhají rozvézt poštovní vlaky. Pro tři mladé pošťáky z Ostravy a jednoho hornického vysloužilce je to velká výzva. Prostředí znají dokonale. Bude dokonale fungovat i jejich plán vlakové loupeže?... celý text

Žánr:
Romány , Literatura česká

Vydáno: , Klika
více info...

Zajímavosti (1)

Autor prodal práva na vytvoření audiovizuálního díla zkušenému režisérovi a producentovi Vítovi Karasovi, který o námět projevil zájem ještě v době, kdy autor sháněl peníze na vydání na HitHitu. Opce na dílo ukládá producentovi vytvořit film do běžné distribuce, nebo minisérii do TV produkce, do tří let. Tak se těšme! Za kamerou bude stát neméně zkušený kameraman Pavel Berkovič.
Své milé čtenáře zdraví autor Petr Študent. www.vlakovaloupez.cz (PetrMVP)


Ocenění knihy (1)

2021 - Cena Jiřího Marka (Čestné uznání)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Rudo, do ženské a do melounu prý nevidíš, tak jak to děláš? (...) vyzvídal hlavní skladník, který si s Rudou už dávno potykal. Zralý meloun pozná každý Maďar (...). Ale do ženských neviděl ani Attila - bič boží.


Ti vlakaři jsou celkem legrační parta. Kdybych nebyl blbec a míň se učil, tak bych k nim hned šel dělat. (kapitán Kostka)


Štítky knihy

české krimi české detektivky

Autorovy knížky

Petr Študent
česká, 1972
2020  97%Vlaková loupež po česku

Kniha Vlaková loupež po česku je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce7x
Chystám se číst17x
Chci si koupit3x