Ve špatný čas na špatném místě zajímavosti

Ve špatný čas na špatném místě https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362772/bmid_ve-spatny-cas-na-spatnem-miste-Prs-362772.jpg 4 18 9

Ve špatný čas na špatném místě“ aneb výbor toho nejlepšího, co vás může potkat v hororu! Autoři extrémní literatury z Čech a Slovenska spojili své síly a poslali své hrdiny a hrdinky do nerovného boje s nešťastnými náhodami. Co pěkného se na ně a na vás chystá? Temnota, hrůza, napětí, erotika i záhrobní humor. Třináct autorů, třináct ilustrací, třináct příběhů, které by se nestaly, kdyby některý z nešťastníků nebyl tam, kde neměl zrovna ve chvíli, kdy se to hodilo nejméně.... celý text

Zajímavosti (4)

Povídka Služebnice je reedicí povídky Zrůdné hry a zároveň prequelem románu Ti nepohřbení. (kristina6651)


Fiktívny masový vrah Marián Habuldík z poviedky Minerální vody je inšpirovaný reálnym českým masovým vrahom, prevádzačom Hubertom Pilčíkom. (Ivan Kučera)


Firma Vodná s.r.o. (z poviedky Minerální vody) sa vyskytla už v predchádzajúcej Kučerovej poviedke Bagrovisko z Obchádza nás temnota. (Ivan Kučera)


V poviedke je spomenutý nikdy neodhalený sériový vrah detí s prezývkou Obesenec. V skutočnosti ide o protagonistu staršej poviedky Ivana Kučeru Obesenec (vydanej v zbierke Obchádza nás temnota). (Ivan Kučera)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.