Tři ženy zajímavosti

Tři ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426479/bmid_tri-zeny-nxU-426479.jpg 3 83 25

Sexuální touha nás vzrušuje i znepokojuje. Ovládá naše myšlenky, vítězí nad rozumem, občas někomu z nás zničí život. A přece o ní skoro nikdy nemluvíme. Tahle skrytá pohonná síla našeho konání zůstávala málo prozkoumaná – než se objevila autorka knihy Tři ženy, nejniternějšího zobrazení touhy, jaké bylo v moderní době napsáno. Domácká Lina, žijící na venkově v Indianě v neuspokojivém manželství naváže milostný vztah, který se záhy stane středobodem jejího života. Krasavice Sloane, úspěšná majitelka restaurace, je šťastně vdaná za muže, který ji ovšem povzbuzuje do sexu s jinými muži i ženami. Středoškolačka Maggie touží po lepší budoucnosti, než je bezútěšný život jejích rodičů. Hledá pochopení u svého učitele angličtiny, zaplete se s ním – a následky jsou krutě devastující. Objevitelská kniha Tři ženy zobrazuje s hlubokým pochopením a velkou emocionální silou křehkost a složitost ženské touhy i její přetrvávající nerovnoprávnost. Životy tří nezapomenutelných hrdinek nám důrazně připomenou, že s našimi obtížemi nejsme sami! „Nejniternější zachycení ženského vnímání erotiky a sexuality, jaké svět v posledních letech zaznamenal!“ – New York Times „Kniha, která vám svou upřímností vyrazí dech. Do krajnosti intimní a pravdivá!“ – Entertainment Weekly „Tři ženy vypalují ohnivou stezku v temných houštinách ženské sexuality. Dokonale napsané!“ – Los Angeles Times... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Leda
Originální název:

Three Women , 2019


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (7)

Občas tě tady na zemi nic nepotěší víc, než když ti někdo položí nějakou tu otázku.


Láska tě sytí a přitom oslabuje, takže máš pocit plnosti, ale zároveň jsi prázdná. Nestojíš o jídlo ani o společnost ostatních. Toužíš jen po tom, koho miluješ, chceš myslet jenom na něj. Všechno ostatní je ztráta energie, peněz, dechu.


Některé ženy touží víc po kariéře než po lásce, ale Lina si nikdy nepřála nic jiného než být po uši zamilovaná a mít partnera navždycky. Jako tučňáci.


Více citátů z knihy najdete u autora.

Štítky knihy

sex ženy erotika sexualita erotické romány

Autorovy knížky

Lisa Taddeo
americká
2019  67%Tři ženy

Kniha Tři ženy je v

Právě čtených4x
Přečtených97x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených1x
Knihotéce36x
Chystám se číst82x
Chci si koupit19x