Sedm sester zajímavosti

Sedm sester https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311880/bmid_sedm-sester-RKx-311880.jpg 4 421 140

Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce. Každá ze sester dostává jako dědictví i dopis s údaji, podle nichž může najít svou biologickou rodinu. A tak se nejstarší ze sester, půvabná překladatelka Maia, ocitne v Brazílii, kam ji souřadnice z otcova dopisu zavedou. Maia během pátrání po pohnutých osudech žen ze své rodiny propadá víc a víc kouzlu rodného Ria, ale i kouzlu svého sympatického průvodce. Cesta do minulosti jí pomáhá smířit se s nešťastným rozhodnutím v mládí, které po léta tajila…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Víkend
Originální název:

The Seven Sisters , 2014


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Je důležité, aby muž miloval ženu víc než ona jeho. Srdce ženy bývá vrtkavé a může milovat mnohokrát, ale když se muži - ačkoli navenek jsou méně citliví - jednou zamilují, obvykle milují navždy.


Umění má být přístupné všem. Je to dar umělcovy duše. Obraz skrytý před zraky lidí se stává bezcenným.


(...) Jinak mi stačí, že mám doma šest uměleckých děj: svých šest dcer. Ty jediné na světě stojí za to, aby je člověk ochraňoval, protože pro mě jste nenahraditelné. Lidé, které miluješ, Maio, jsou nenahraditelní. Zapamatuj si to, ano?