Rovnováha života zajímavosti

Rovnováha života https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486003/bmid_rovnovaha-zivota-FRY-486003.jpg 4 6 7

Hana Klímová je půvabná mladá žena, která se zamiluje do obdivuhodného muže. Připomíná to příběh upředený z mnoha odstínů fantazie, na nichž je založen úspěch nejedné pohádky. Jen kdyby nebylo té zpropadené nemoci, starostí o postiženou tříletou dcerku, žárlivého tatínka, bláznivé sestry, báječně ulítlé kamarádky do deště, inteligentní bejvalky coby zmije jedovaté, homosexuálního bratra psychologa a jeho téměř nezletilého milence. Tento román je plný zvratů a lásky ve všech jejích podobách. Jako dobře namíchaný koktejl na bázi nečekaných vzestupů a pádů vytváří perlivou příchuť skutečně pestrého života. A život sám získává titul barmana roku.... celý text

Zajímavosti (8)

Láska není jen mýtus. Je to jeden z neuchopitelných zázraků našeho bytí, provázený pocitem něčeho vyššího. Otevřete oči a vnímejte její blahodárnou sílu.
Ukázka z knihy Rovnováha života:
https://martinahohenberger.files.wordpress.com/2021/12/rovnovaha_zivota_ukazka.pdf (Andělka16)


Kniha na Facebooku:
https://www.facebook.com/Rovnovahazivota/ (Andělka16)


Webová stránka autorky: https://martinahohenberger.wordpress.com/ (Andělka16)


Citát:
„A tak tu stojím s dítětem v náruči jako solný sloup. Připadám si ztracená a mnohem menší, jako by se svět náhle zvětšil. Trčíme tu, dvě cizinky, na které nikdo nečeká. Zamrzly jsme v čase jako sochy uprostřed chaosu ušmudlaného nádraží s nablýskaným fastfoodem. Co tu ksakru děláme?” (Andělka16)


Citát:
„Při pohledu do jeho tváře mi z čista jasna dojde, jaká neúprosná přitažlivá síla na nás dva působí. Díky ní přece vznikají planety, hvězdy a galaxie. To ona tajemně řídí pohyb hmoty. Ona způsobuje zakřivení časoprostoru a nutí kupy galaxií k rotaci. Konečně rozluštím své vlastní kosmické tajemství...” (Andělka16)


„Jsem zbabělec. Chybí mi odvaha. Odvaha k životu, ke krokům do neznáma, k prožitkům něčeho nového, k riskování a smíření se s nezdary. Přede vším jen utíkám a schovávám se! Dodnes jsem žila ve strachu, že se něco nezdaří. Marnila jsem čas obavami ze ztrát a z toho, co všechno zlého by se mohlo přihodit. Přitom na statečnosti vůbec nic není.” (Andělka16)


Citát:

„Proč jsem si dřív neuvědomila, jak je život křehký a krátký a nevážila si šťastných okamžiků, každého nádechu a výdechu? Každého doteku muže.” (Andělka16)


Citát z knihy:

„Už vím, co je a co není důležité. Abych mohla poznat opravdovou hloubku bytí, musím prožít vrchol štěstí i neštěstí. Vesmír mi tím nejspíš chce sdělit jedno ze svých tajemství, že tohle je prostě život. Zázračný. A se vším všudy.” (Andělka16)

Autorovy další knížky

Martina Hohenberger
česká, 1970
2022  81%Zloděj duší
2022  91%Studna věčnosti
2021  81%Kletba krve
2021  68%Probuzení
2021  80%Květ života

Kniha Rovnováha života je v

Přečtených7x
Doporučených2x
Knihotéce63x
Chystám se číst13x
Chci si koupit2x
dalších seznamech2x