Ztracený symbol zajímavosti

Ztracený symbol https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29963/mid_ztraceny-symbol-z16-29963.jpg 4 3787 438

Robert Langdon série

< 3. díl >

Pátá kniha Dana Browna a třetí román s Robertem Langdonem, dlouho očekávané pokračování Da Vinciho kódu. „Nic není tak, jak se na první pohled zdá. Nový román Dana Browna Ztracený symbol má zběsilé tempo, odehrává se během pouhých 12 hodin a hned od strany jedna nenechává čtenáře v klidu. Stále se objevují nové skutečnosti, stále nás čeká další překvapení. Za Robertem Langdonem tentokrát budeme muset do neočekávaně nového, ale mistrně vykresleného prostředí.“ Tak se nechal slyšet redaktor amerického vydavatelství. Sám autor ke svému novému dílu Ztracený symbol poznamenal: „S tímhle románem jsem měl zvláštní a úžasný dlouhodobý vztah. Vetknout pět let přípravného studia materiálu k románu do rámce dvanácti hodin mě fascinovalo, byl to úžasný rébus. Život Roberta Langdona rozhodně probíhá daleko rychleji než ten můj.“... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Thrillery

Vydáno: , Argo
Originální název:

The Lost Symbol , 2009


více info...

Zajímavosti (3)

První vydání čítalo 6,5 milionu výtisků, z toho 5 milionů ve Spojených státech. Objem vydání (největší v historii vydavatelství) však nestačil uspokojit poptávku a dalších 600 000 svazků se muselo rychle dotisknout. (chaera)


Kniha se od svého vydání držela celých 6 týdnů na prvním místě v žebříčku New York Times Best Seller list v kategorii fikce. V žebříčku se nakonec udržela 29 týdnů. (Kimmie)


Za první den se prodalo přes 1 mil. vydání a to tištěné a elektronické podobě v USA, Velké Británii a Kanadě. Ke konci týdne to byli již miliony 2. (Kimmie)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.