Reportáž, psaná na oprátce zajímavosti

Reportáž, psaná na oprátce https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101062/reportaz-psana-na-opratce-101062.jpg 4 489 67

Reportáž, psaná na oprátce: První úplné, kritické a komentované vydání. První část knihy tvoří úplné, komentované vydání Reportáže, druhou část doprovodné stati sledující její vznik a polemiky. První úplné, kritické a komentované vydání knihy Julia Fučíka je dílem historika Františka Janáčka, který ve svých komentářích zhodnotil své mnohaleté studium českého domácího odboje za druhé světové války.... celý text

Zajímavosti (3)

Památník Pečkárna, který najdete na adrese Politických vězňů 20, Praha 1, byl označen jako jedno ze 111 míst v Praze, které musíte vidět – viz kniha: https://www.databazeknih.cz/knihy/111-mist-v-praze-ktera-musite-videt-320991 (milamarus)


V elektronických formátech zdarma ke stažení na webu Městské knihovny v Praze: https://search.mlp.cz/cz/titul/reportaz-psana-na-opratce/4128788/ (Pyk)


Filmové zpracování natočil v roce 1961 režisér Jaroslav Balík. Má 87 minut. Hlavní roli si v něm střihnul Ilja Racek, jeho manželku pak Libuše Švormová. (milamarus)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.