Příběh ztracené holčičky zajímavosti

Příběh ztracené holčičky https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377085/bmid_pribeh-ztracene-holcicky-VJX-377085.jpg 5 935 186

Závěrečný díl neapolské tetralogie Geniální přítelkyně odkrývá další osudy Eleny a Lily. Obě jsou dospělé, mají muže, milence a svou kariéru. Jejich vztah, někdy hluboký a úzký, jindy nejasný a plný nedorozumění, je v jejich životech tou jedinou jistotou a tím, co je váže k rodné čtvrti, která stále určuje jejich osudy. Ty jsou propojené do chvíle, než Lila záhadně a beze stopy zmizí, a Elena se rozhodne sepsat příběh jejich přátelství.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: ekniha , Prostor
Originální název:

Storia della bambina perduta , 2014


více info...

Zajímavosti (1)

Čtvrtá kniha z tetralogie Příběh ztracené holčičky se objevila v řebříčku 10 nejlepších knih roku 2015 podle New York Times. (ddkk)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (2)

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018

Jakých 15 novinek nabídne první letošní Velký knižní čtvrtek?

01.02.2018


Citáty z knihy (3)

Žena bez lásky k svojim koreňom je stratená.


Zákon se hodí, když máš co dělat s lidma, který sklapnou paty, už když slyšej slovo ZÁKON. Ale sama víš, jak je to tady. Takže když lidi nemaj strach před zákonem, musíš jim ho nahnat ty.


Každý intenzivní vztah mezi lidskými bytostmi je plný železných pastí, a když člověk chce, aby vydržel, je třeba se naučit, jak se jim vyhnout.