Nevěřte Hunterovi zajímavosti

Nevěřte Hunterovi https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426297/bmid_neverte-hunterovi-RB6-426297.jpg 3 117 28

Zakázané vztahy, rodinné tajemství a nebezpečná láska v jednom z nejčtenějších příběhů na Wattpadu. Moje matka měnila partnery jako ponožky, ale protože mne do toho většinou nijak nezatahovala, bylo mi to fuk. Pak si ale našla pana Huntera a obě dvě jsme se k němu přestěhovaly. V okamžiku, kdy jsem poznala jeho rodinu, jsem začala přemýšlet nad významem slova "správný". Čtyři nevlastní bratři a jejich malá sestřička naprosto změnili můj klidný svět. Zabydlely se v něm zmatek, zlost a lži. Jak jen mohu přežít mezi kluky? A jak moc se u Hunterových změním? Budeme dál žít své životy, nebo už nic nebude tak jako dřív?... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (4)

Nikdy nebudeš dobrý lhář, když budou tvé oči mluvit pravdu.


Nechtěla jsem to ničím narušit. V té chvíli totiž vystavil na světlo svou dobrou stránku. Nehodlala jsem ho čímkoliv zneklidnit, protože stačilo málo, aby opět nasadil masku pitomce. A mně se opravdu líbila starostlivost v jeho očích. Byl lepší, než si všichni mysleli.


Staráš se i o lidi, které neznáš. Stojíš za nimi a bráníš je. Jako by pro tebe znamenali mnohem víc než ty samotná. I když matku očividně nesnášíš, nikdy jsi nebyla schopná podkopnout jí nohy. Protože takový člověk zkrátka nejsi. Nepatříš mezi povrchní, namyšlené a chtivé lidi, kterými tohle město překypuje. Snažíš se vycházet se všemi, pochopit je, ne jim ublížit. Někdy je to dost nebezpečné a hloupé, ale ani to tě nezastaví.


Více citátů z knihy najdete u autora.

Autorovy další knížky

2019  63%Clarity
2020  58%Nevěřte Hunterovi
2021  72%Kindness

Kniha Nevěřte Hunterovi je v

Přečtených164x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených4x
Knihotéce136x
Chystám se číst71x
Chci si koupit29x
dalších seznamech5x