Nelituju ničeho zajímavosti

Nelituju ničeho https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435454/bmid_nelituju-niceho-6Oe-435454.jpg 4 960 237

Morgan je odhodlána zabránit své šestnáctileté dceři Claře v tom, aby dělala stejné chyby jako ona. Když Morgan jako příliš mladá otěhotněla a vdala se, musela se vzdát svých vlastních snů. Clara nechce jít ve stopách své matky, považuje ji za předvídatelnou bez špetky spontánnosti. Kvůli soupeřícím povahám a protichůdným plánům je pro Morgan a Claru stále obtížnější spolu vyjít. Jediný, kdo může přinést mír do domácnosti, je Chris - Morganin manžel, Clařin otec a rodinná kotva. Ale mír se naruší, když je Chris zapojen do tragické a pochybné nehody. Srdcervoucí a dlouhodobé následky se však nedotknou pouze Morgan a Clary. Zatímco se Morgan snaží vzkřísit všechno, co se kolem nich zhroutilo, najde Morgan útěchu u posledního člověka, u kterého by to očekávala, a Clara se upne k chlapci, se kterým má zakázáno se stýkat. Nová tajemství, rozhořčení a nedorozumění s každým dalším dnem způsobují, že se matka a dcera stále více a více vzdalují. Dokáží k sobě někdy najít cestu zpět?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Regretting You , 2019


více info...

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (34)

Často mezi sebou vtipkujeme, že nebýt sestry, asi bychom se kvůli všem těm odlišnostem nesnášely. Já bych jí připadala nudná, ona mně trapná. Ale protože jsme sestry, a navíc nás dělí jen jediný rok, dokážeme svou protikladnost překonat.


Když jsme někdy byli spolu sami, díval se na mě tak, že jsem cítila prázdnotu, sotva se odvrátil.


Na jedné zrovna hráli BOHEMIAN RHAPSODY. To se prostě nedá nezpívat, když zrovna řídíte. I když je vám sedmnáct, děsíte se těhotenství a cítíte k někomu na zadním sedadle to, co byste měli cítit k tomu člověku vedle vás.


Více citátů z knihy najdete u autora.