Město z kostí zajímavosti

Město z kostí https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167983/bmid_nastroje-smrti-mesto-z-kosti-xLD-167983.jpg 4 3541 539

Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy a vstoupí tak do světa lovců stínů, bojovníků, kteří mají svět chránit před démony. A už z něj nevystoupí, protože její život se převrátí vzhůru nohama... Co je Clary vlastně zač? Kde se vzaly její schopnosti? A jsou pro ni spíš prokletím, nebo požehnáním? Zábavná, odvážná a neotřelá fantasy slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

City of Bones , 2007


více info...

Zajímavosti (6)

Vyšel film, kde Clary hraje Lily Collins a Jaceho Jamie Campbell Bower. Ale nedopadl dobře, takže z dalších dílů sešlo. Stejně tak se seriálu, který se chystal již dlouho. (AnetaM)


Udělali i SERIÁL pod názvem Shadowhunters.
Seriál je adaptací knižní fantasy série The Mortal Instruments od Cassandry Clare.
http://www.serialzone.cz/serial/shadowhunters/ (Julia_pt)


Autorka se řadí mezi nejznámější tvůrkyně zahraniční fan fiction o mladém čaroději Harry Potterovi. Několikrát byla nařčena z plagiátorství, ale tyto spekulace nikdy nebyly potvrzeny. (Bee)


Film jde do českých kin 29.8.2013. Postavu Clary ztvárnila krásná Lily Collins, která byla velkým fanouškem knižní předlohy ještě před svým obsazením. Další postavy hrají Jemima West, Kevin Zegers a Jamie Campbell Bower. (deedulka)


Na margo obálky od Mladej fronty sa zniesla vlna kritiky, a ďalšie dva (dosiaľ vydané diely v češtine) majú už pôvodné obálky z anglického originálu. (rusalka1)


Filmová adaptace této knihy se plánuje na srpen 2013. (Temsiss)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.