Marmelády zajímavosti
Herbert Rhein
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.
Žánr:
Vydáno: 2002 , Víkend
Originální název:
více info...
Literatura naučná , Kuchařky , Zahrada
Vydáno: 2002 , Víkend
Originální název:
Marmelade & Co., die besten Rezepte
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Kniha Marmelády je v
Přečtených | 1x |
Knihotéce | 1x |